XII LOVNO-ŠPORTSKE IGRE LOVACA SLUNJ 2012

Napisao  Četvrtak, 31 Svibanj 2012 00:18

LOVAČKI SAVEZ KARLOVAČKE ŽUPANIJE - LOVNI URED SLUNJ - LD" Golub" Drežnik Grad bilo je domaćin  XII Lovno-športskih igara u organizaciji Lovnog ureda Slunj.

logo-LOVACKI-SAVEZ-KARLOVACKE-ZUPANIJE

U besprijekornoj organizaciji nastupili su predstavnici svih šest lovačkih društava  iz Lovnog ureda  Slunj. Najuspješnije lovačko društvo po broju osvojenih prvih mjesta ove godine je bilo LD " Trčka " Cvitović. Predsjednik LSKŽ Vinko Pavlić uručio je prelazni pehar koji je preuzeo predsjednik LD " Trčka " Cvitović Nikola Bogut. Domaćin slijedećih igara 2013. godine je LD "Sokol" Slunj.

No images found.

 

O MJESTU DREŽNIK
Drežnik, maleno naselje u neposrednoj blizini starog grada Slunja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Slunj je osim tranzitnog grada na magistralnom pravcu Zageb - Zadar i povijesni grad čiji prvi spomen datira iz davnog 14.st. a Drežnik je, iako malen, poznat po ruševinama srenjovjekovnog grada iz 1278.g. koji su tijekom stoljeća držali knezovi i plemići ovoga kraja. Dražnik je zgodno odmorište na proputovanju iz kontinentalne u primorsku Hrvatsku i dobro mjesto za predah jer osim izvrsne ponude jela među kojima se ističu riblji specijaliteti i jela od divljači, okolica i prirodne ljepote pružaju poseban doživljaj.

Zadnja izmjena Nedjelja, 31 Svibanj 2015 00:54