Redovna godišnja skupština u l.u. „Fazan“ Tomašica

Napisao  Petak, 01 Travanj 2011 08:16

{mosimage} U nedjelju 27.03.2011. u prostoriji lovačkog doma lovačke udruge „Fazan“ Tomašica održana je redovna godišnja skupština.

Na skupštini se okupilo tridesetak članova udruge, a nazočio je i gost g. Vladimir Naglić, predsjednik lovačkog saveza Bjelovarsko – bilogorske županije koji je svojim izlaganjem temeljenom na bogatom iskustvu gospodarenja lovištem savjetovao kolege lovce i ukazao na važnost povećanja aktivnosti rada u lovištu u cilju ostvarenja kvalitetnijih jedinki divljači, što dalje rezultira povećanjem lovnog turizma što se pokazuje iz godine u godinu kao sve važnija stavka u planiranju lovne godine....

U nedjelju 27.03.2011. u prostoriji lovačkog doma lovačke udruge „Fazan“ Tomašica održana je redovna godišnja skupština.

Na skupštini se okupilo tridesetak članova udruge, a nazočio je i gost g. Vladimir Naglić, predsjednik lovačkog saveza Bjelovarsko – bilogorske županije koji je svojim izlaganjem temeljenom na bogatom iskustvu gospodarenja lovištem savjetovao kolege lovce i ukazao na važnost povećanja aktivnosti rada u lovištu u cilju ostvarenja kvalitetnijih jedinki divljači, što dalje rezultira povećanjem lovnog turizma što se pokazuje iz godine u godinu kao sve važnija stavka u planiranju lovne godine.

Tijek skupštine prošao je prema očekivanju bez većih razilaženja u mišljenjima kojih je naravno bilo, što je svakako dobro i uz opravdane argumente došlo je do određenih izmjena u pravilima koji su do tada bili usvojeni što bi trebalo u budućnosti rezultirati kvalitetnijim i odgovornijim pristupom provođenju aktivnosti unutar udruge.

Izlaganjem predsjednika, lovnika, tajnika, domara i stegovnog suda potvrđeno je zadovoljavajuće stanje udruge koje bi trebalo osigurati dugoročno djelovanje udruge na zadovoljstvo članova i njihovih gostiju.

Po završetku radnog dijela, druženje kolega lovaca nastavilo se uz ručak i prijateljske razgovore do poslijepodnevnih sati.

 

Pripremio: Dalibor Dmejhal

 

ld_fazan_tomosica_skupna_2011.jpg
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58