Održana skupština Lovačkog društva ''Kuna'' Saborsko

Napisao  Petak, 16 Travanj 2010 02:23
saborsko_ld_kuna.jpgU subotu, 10.travnja 2010., održana je skupština Lovačkog društva ''Kuna'' Saborsko, u lovačkoj kući na rijeci Jesenici (Zelenka).
Na skupštini je dosadašnji predsjednik Zvonko Kovačić predložio svoju odstavku na mjesto predsjednika LD, ali nije prihvaćena tako da je gosp.
Kovačić izabran za predsjednika LD "Kuna" nakon osmogodišnjeg mandata. Za lovnika je izabran dosadašnji Zvonko Conjar. Niko Cidrić ostaje tajnik Društva, te Mate Matovina blagajnik....
saborsko_ld_kuna.jpgU subotu, 10.travnja, održana je skupština Lovačkog društva ''Kuna'' Saborsko, u lovačkoj kući na rijeci Jesenici (Zelenka).
Na skupštini je dosadašnji predsjednik Zvonko Kovačić predložio svoju odstavku na mjesto predsjednika LD, ali nije prihvaćena tako da je gosp. Kovačić izabran za predsjednika LD "Kuna" nakon osmogodišnjeg mandata. Za lovnika je izabran dosadašnji Zvonko Conjar. Niko Cidrić ostaje tajnik Društva, te Mate Matovina blagajnik.  Skupšina je održana uz prisutnost preko 50 članova Lovačkog društva Kuna. Poslije službenog dijela biranja starog-novog predsjedništva, članovi su se upoznali sa novim Zakonom o lovu, kao i sa planovima uređenja i čuvanja lovišta tokom ove godine. Iza službenog dijela uslijedilo je druženje uz lovačke specijalitete a bilo je i pića.

Izvor: ogulin-info.com Nedjelja, 11 Travanj 2010
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58