Marijan Lekić glavni urednik Lovačkog vjesnika u zagrebačkoj traumi

Napisao  Ponedjeljak, 15 Veljača 2010 01:31
Snijeg i poledica bili su uzrok stadanja glavnog urednika Lovačkog vjesnika koji  se 3. veljače  na izlazu iz zgrade okliznio na mramornim stepenicama  u Nazorovoj 63 u Zagrebu. Tom prilikom on je  ozbiljno ozlijedio  nogu i uspješno se oporavlja u Klinici za traumatologiju u Zagrebu gdje se liječi konzervativnim metodama. U razgovoru s njime doznali smo kako  liječenje dobro napreduje i da se već dvanesti dan nakon povrede kreče na štakama i da   uskoro očekuje otpust iz bolnice premda neće moći hodati najmanje dva mjeseca. Unatoć povredi uspio  je završiti  Lovački vjesnik 1-2  za veljaču koji će čitatelji ovih dana dobiti poštom, a pdf izdanje možete pročitati na našim stranicam www.lovac.info.
Snijeg i poledica bili su uzrok stadanja glavnog urednika Lovačkog vjesnika koji  se 3. veljače  na izlazu iz zgrade okliznio na mramornim stepenicama  u Nazorovoj 63 u Zagrebu. Tom prilikom on je  ozbiljno ozlijedio  nogu i uspješno se oporavlja u Klinici za traumatologiju u Zagrebu gdje se liječi konzervativnim metodama.
U razgovoru s njime doznali smo kako  liječenje dobro napreduje i da se već dvanesti dan nakon povrede kreče na štakama i da   uskoro očekuje otpust iz bolnice premda neće moći hodati najmanje dva mjeseca. 
Unatoć povredi uspio  je završiti  Lovački vjesnik 1-2  za veljaču koji će čitatelji ovih dana dobiti poštom, a pdf izdanje možete pročitati na našim stranicam www.lovac.info.
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58