Krautov strojarski priručnik - novo izdanje u pretprodaji

Napisao  Četvrtak, 05 Studeni 2009 07:32
kraut-naslovnica-3d.png Za puškare i ostale strojarski nastrojene prenosimo da je počela pretprodaja novog izdanja KRAUTOVA STROJARSKOG PRIRUČNIKA!
Krautov strojarski priručnik je "brand" knjiga koja se izdaje već više od 50 godina!
Riječ je o vrhunskom priručniku sa kojim, sigurni smo, ste na neki način upoznati, a namijenjena je strojarskim inženjerima i tehničarima, studentima tehničkih učilišta i đacima tehničkih škola te strojarskim stručnjacima u praksi i gospodarstvu.
Kako knjiga sadrži mnoštvo važnih informacija svakodnevno potrebnih i u drugim tehničkim strukama, tako se njome služe i pripadnici struka kao što su elektrotehnička, kemijska, građevna, drvna i druge.....

kraut-naslovnica-3d.png Počela je pretprodaja novog izdanja KRAUTOVA STROJARSKOG PRIRUČNIKA!
Krautov strojarski priručnik je "brand" knjiga koja se izdaje već više od 50 godina! Riječ je o vrhunskom priručniku sa kojim, sigurni smo, ste na neki način upoznati, a namijenjena je strojarskim inženjerima i tehničarima, studentima tehničkih učilišta i đacima tehničkih škola te strojarskim stručnjacima u praksi i gospodarstvu.
Kako knjiga sadrži mnoštvo važnih informacija svakodnevno potrebnih i u drugim tehničkim strukama, tako se njome služe i pripadnici struka kao što su elektrotehnička, kemijska, građevna, drvna i druge.
Važno je napomenuti da je KRAUTOV STROJARSKI PRIRUČNIK prisutan dugi niz godina u školstvu, na studijima i u praktičnoj primjeni kao nezaobilazni priručnik koji je s vremenom postao i udžbenik. Do sada je tiskan u 14 slovenskih, 10 hrvatskih izdanja i 4 reprinta u ukupnoj nakladi većoj od 310 000 primjeraka.
Posljednje, 10 hrvatsko izdanje tiskano je 1997. godine i rasprodano u vrlo kratkom roku.
Potreba i potražnja za priručnikom, s obzirom na vremenski odmak, više je nego velika!

 

..OSIGURAJTE SVOJ PRIMJERAK NOVOG KRAUTOVA STROJARSKOG PRIRUČNIKA PO PRETPRODAJNOJ CIJENI OD 472,00 KN DOK JE VRIJEME!

 

...više na web stranici tvrtke SAJEMA

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58