Lovačka kuća BABINAC - Pisanička Bilogora - Bjelovarsko-bil. ž.

Napisao  Petak, 15 Prosinac 2006 01:12
Lovački dom Babinac nalazi se oko 20 km jugoistočno od Bjelovara na cesti u pravcu Daruvara, a u smjeru sela Bulinac, Bedenik, Babinac. Objekt je sagrađen i pušten u rad 2004. godine i predstavlja jedan od najmodernijih i najopremljenijih objekata za pružanje usluga u lovnom turizmu. Na ulazu u objekt nalazi se moderno uređena recepcija sa šankom i TV salonom, a u produžetku restoran sala koja može primiti 35 osoba i manja sala sa još dodatnih 10 mjesta.

 

U slučaju potrebe može se koristi i vanjska terasa sa 24 mjesta. Na katu se nalaze 8 luksuznih soba ( jedna jednokrevetna i 7 dvokrevetnih ).
Uz objekt se nalazi hladnjača za skladištenje mesa, sala za lovno -tehničko osoblje, te 6 kućica za lovačke pse, a u lovištu jedna velika nadstrešnica za lovački ručak na terenu. Gosti mogu nakon lova šetati i trčati u prekrasnom šumskom okružju te se rekreirati na razne druge načine. U planu je izrada sportskih terena.

Lovište Pisanička Bilogora

Lovački dom Babinac se nalazi u lovištu Pisanička Bilogora koje je smješteno na padinama Bilogore, otvorenog je i brdskog tipa sa prostranim bogatim šumama.
U blizini ovog lovišta nalazi se nizinsko lovište Žabljački lug-Česma, čiji se središnji dio prostire između rijeka Česme i Velike. Poznato je po šumama hrasta lužnjaka i graba, a okruženo je širokim pojasom livada i pašnjaka.
Lovišta su poznata po lovu na srneću divljač, divlje svinje i jelena običnog, a od sitne divljači po lovu na fazane i zeca.
Tokom cijele godine o uzgoju i zaštiti divljači brine se lovno-tehničko osoblje UŠP Bjelovar , Šumarije Velika Pisanica i Bjelovar koji su izgradili brojna hranilišta i solišta za divljač te odgovarajući broj osmatračnica i čeka za lov divljači.

  • Lovište : Pisanička Bilogora
  • Tip lovišta: otvoreno
  • Površina: ha

Kontakt podaci

  • ,
  • ,
  • Telefon:


Cijenik Lovački dom Babinac

Cjenik Lovačka kuća Babinac 15 kreveta, 7/2, 1/1
kn/dan
Noćenje  
Noćenje s doručkom  
Polupansion  
Puni pansion  

 

 

 

 

 

 

Izvor: Hrvatske šume
 
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023