Klub NLT Hrvatska primljen je u europsko udruženje klubova NLT-a

Napisao  Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2008 12:45
Ocijeni
(0 glasova)

 Klub Njemačkih lovnih terijera Hrvatska  primljen je u europsko udruženje klubova Njemačkih lovnih terijera (International Verbung fur DJT ). 22.08.2008.  na godišnjoj Skupštini IV-DJT Kluba u sklopu 14.Internacionalnog Ispita poslije pucnja, izabrani smo i primljeni kao gosti-članovi zajedno sa Slovenijom i Francuskom.

Ovo je velik korak unaprijed za nas i Hrvatsku lovnu kinologiju, a samo primanje u članstvo govori koliko su Klub njemačkih lovnih terijera Hrvatska, te naš trud za održanjem kvalitete terijera u Hrvatskoj cijenjeni izvan Hrvatskih granica...

Klub Njemačkih lovnih terijera Hrvatska  primljen je u europsko udruženje klubova Njemačkih lovnih terijera (International Verbung fur DJT ).

22.08.2008.  na godišnjoj Skupštini IV-DJT Kluba u sklopu 14.Internacionalnog Ispita poslije pucnja, izabrani smo i primljeni kao gosti-članovi zajedno sa Slovenijom i Francuskom.

Ovo je velik korak unaprijed za nas i Hrvatsku lovnu kinologiju, a samo primanje u članstvo govori koliko su Klub njemačkih lovnih terijera Hrvatska, te naš trud za održanjem kvalitete terijera u Hrvatskoj cijenjeni izvan Hrvatskih granica.

Bitno je spomenuti da smo jedini Klub koji dolazi iz zemlje koja nije članica Europske zajednice.Od sada uz Njemačku, Švicarsku, Austriju, Luksemburg, Švedsku, Slovačku, Dansku, Češku, Rusiju, Italiju, Sloveniju, Francusku i Mađarsku vijorit će se i Hrvatska zastava.

Svijetla budućnost za naše njemačke lovne terijere tek dolazi!

Puno hvala svim ljubiteljima pasmine i članovima Kluba koji su svojim angažmanom doprinjeli da promoviramo Klub u Hrvatskoj i inozemstvu u najljepšem mogućem svijetlu.

as-madhunter
AS - Madhunter 

 

Ujedno pozivamo sve članove Kluba njemačkih lovnih terijera Hrvatska da nam se pridruže na proslavi primanja u članstvo koja će se održati u sklopu Ispita na umjetnom krvnom tragu 07./08.11.2008. u Osijeku.

Za Klub NLT-a Hrvoje Bartolić

 

Pročitano 3020 puta
K2 Items

-

HELIA S 42 300x250px CRO
fanzoj lovac info
rusan lovac info
ritosa lovac info
hunting el range
ma ra lovac infp