7. Lovno-kinološki kup „Sv.Hubert“ LS Zagrebačke Sveti Ivan Zelina , 2. listopada 2016. godine

Napisao  Ponedjeljak, 24 Listopad 2016 09:43
Ocijeni
(0 glasova)

U nedjelju 2. llistopada 2016. godine na izvrsnim terenima lovačkog društva „Srndać“ Bertovina Strmec, Lovne jedinice „Srna“ održan je 7. po redu lovno-kinološki kup „Sv. Hubert“ pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

Predsjednik LS Zagrebačke županije Marinko Šebečić pozdravio je sve prisutne , a dobrodošlicu su poželjeli gradonačelnik Sv. Ivana Zeline Hrvoje Koščec i predsjednik lovačkog društva domaćina, Josip Đanić.
Takmičenje je otvorila Pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije mr.sc. Gordana Županec.

U kategoriji ptičara natjecali su se Marko Bačurin, Bojan Bilandžić, Ivan Gligora, Danijel Kosić, Vladimir Mirenić, Zoran Posić, Darko Škrobot , Stjepan Đanić i Nikolina Koščević kao jedina predstavnica lovkinja.
U kategoriji španijela, drugu godinu zaredom natjecala se Mateja Starjački.

Prvo mjesto osvojio je Zoran Postić , drugi je Vladimir Mirenić, a treće mjesto je osvojio Darko Škrobot. To je ujedno i ekipa LS Zagrebačke županije za 8. Lovno-kinološki kup „Sv.Hubert“ HLS-a.
Uz mušku ekipu, na državnom lovno-kinološkom prvenstvu nastupaju i Nikolina Koščević i Mateja Starjački.

Danijel Kosić takmičit će se u kategoriji pasa u radu na divlju svinju u garteru. Po kišnom vremenu naporan sudački posao su odradili Nenad Bačurin, Zlatko Novak i Branko Riđan.
Sve pohvale domaćinu na organizaciji, domaćinstvu i odabiru terena.

Pročitano 2730 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023