Formirane ekipe županije Krapinsko-zagorske za državna natjecanja u Varaždinu

Napisao  Ponedjeljak, 03 Rujan 2007 13:24
Ocijeni
(0 glasova)

marijan_tusek MOKRICE – OROSLAVLJE - U nedjelju, 2.9.2007. održana su za županiju Krapinsko-zagorsku natjecanja: Lovno-kinološki kup Sveti Hubert za žene i muškarce, te radna utakmica za pse ptičare radi formiranja županijske ekipe koja će nastupiti na državnom prvenstvu u Zelendvoru 15. i 16. 9. 2007. Sudili su gospoda kinološki suci Ivan Grd i Slavko Stipetić.

Bilo je to prelijepo natjecanje i druženje lovaca Krapinsko-zagorske županije, organizator je bilo Kinološko društvo "Zagorski bregi" iz Bedekovčine, a domaćin je ovaj puta bila LU „Mokrice“ iz Mokrica pokraj Oroslavlja. 

Razočaravajući je jedino premali broj sudionika, tek osam prijavljenih, ali zato izuzetno kvalitetnih, tako da je bila dosta jaka konkurencija, nažalost žene ove godine nisu bile zastupljene na natjecanjima.

MOKRICE – OROSLAVLJE - U nedjelju, 2.9.2007. održana su za županiju Krapinsko-zagorsku natjecanja: Lovno-kinološki kup Sveti Hubert za žene i muškarce, te radna utakmica za pse ptičare radi formiranja županijske ekipe koja će nastupiti na državnom prvenstvu u Zelendvoru 15. i 16. 9. 2007. Sudili su gospoda kinološki suci Ivan Grd i Slavko Stipetić.

 

mokrice_zupanijsko_07
Bilo je to prelijepo natjecanje i druženje lovaca Krapinsko-zagorske županije, organizator je bilo Kinološko društvo "Zagorski bregi" iz Bedekovčine, a domaćin je ovaj puta bila LU „Mokrice“ iz Mokrica pokraj Oroslavlja. Domaćin je za tu prigodu unaprijed osigurao i unio u lovište 40 komada fazanske divljači iz umjetnog uzgoja kako bi osigurao dovoljan broj divljači za natjecanje.
marijan_tusek_pobjednik_hubert
Tušek Marijan - prvak sa oštrodlakim njemačkim ptičarom Arči od Zagorske grude NEO

Razočaravajući je jedino premali broj sudionika, tek osam prijavljenih, ali zato izuzetno kvalitetnih, tako da je bila dosta jaka konkurencija, nažalost žene ove godine nisu bile zastupljene na natjecanjima.

Teren za utakmicu ptičara je bio dosta težak ali kvalitetna ekipa lovaca sa svojim psima te iskusni sudci uspjeli su i to nadvladati. Poslužilo je lijepo vrijeme i psi su izvrsno radili, Božica Dijana neke je poslužila više, neke manje, ali na kraju su svi bili zadovoljni učinkom i organizacijom.

marijan_goricki
Gorički Marijan – trečeplasirani u Sv. Hubertu i drugoplasirani u Radu ptičara sa odstrjelom sa psom Icaar Nek
Rezultati i formirane ekipe:

Ekipa Županije Krapinsko-zagorske za državno natjecanje za Kup Sv. Huberta

1. Tušek Marijan - prvak sa psom Arči od Zagorske grude NEO

2. Horvat Stjepan – viceprvak sa psom Ahi

3. Gorički Marijan – trečeplasirani sa psom Icaar Nek

4. Lovrenčić Ivan – rezerva sa psom Lisa od Piteše Nek

 

Dizač divljači

1. Vladnimir Zajec - prvak sa psom Asa od Krapine

…nije bilo više sudionika

 

Ekipa Županije Krapinsko-zagorske za natjecanje Rad ptičara u polju s odstrjelom

1. Horvat Stjepan sa psom Ahi

2. Gorički Marijan sa psom Icaar Nek

3. Lovrenčić Ivan sa psom Lisa od Piteše Nek

4. Tušek Marijan sa psom Arči od Zagorske grude NEO

 

zajec_vladimir stjepan_horvat
Vladnimir Zajec - sa njemačkom prepeličarkom Asa od Krapine Horvat Stjepan – sa oštrodlakim njemačkim ptičarem Ahi

Nakon proglašenja pobjednika poslužen je lovački ručak i nastavljeno je ugodno druženje uz pokoji savjet kako ispraviti nedostatke i kako se što bolje predstaviti na državnom natjecanju.

Generalni sponzor je Lovački savez Krapinsko-zagorske županije - LSKZŽ, a pehare su sponzorirali Marijan Gorički i Građevinarstvo i lovsto M.T. vl. Marijan Tušek.

 

Pročitano 4219 puta
K2 Items

-

HELIA S 42 300x250px CRO
fanzoj lovac info
rusan lovac info
ritosa lovac info
hunting el range
ma ra lovac infp