Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera postao punopravni član Međunarodnog saveza za njemačke lovne terijere IV-DJT

Napisao  Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2013 16:21
Ocijeni
(0 glasova)

ZNAK-HKNJLT-KRIVULJE-PDF-400znak-iv-djtPoštovani lovci, dragi prijatelji i svi ljubitelji njemačkih lovnih terijera obznanjujemo vam radosnu vijest da je HKNJLT dana 16. kolovoza. 2013.godine, u Einsiedelnu u Švicarskoj, jednoglasnom odlukom nazočnih članova Predsjedništva (kojega čine delegati iz dvanaest nacionalnih pasminskih kubova za njemačke lovne terijere iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Luksemburga, Slovačke, Švedske, Češke, Danske, Rusije, Francuske, Ukrajine i Slovenije) IV-DJT postao punopravni  član Međunarodnog saveza za njemačke lovne terijere (Internationaler Verband für Deutsche Jagdterrier), skraćeno IV-DJT, a nakon pet godina provedenih u statusu člana gosta!

ZNAK-HKNJLT-KRIVULJE-PDF-400 HRVATSKI KLUB NJEMAČKIH LOVNIH TERIJERA
Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera punopravni član Međunarodnog saveza za njemačke lovne terijere
znak-iv-djt   

Poštovani lovci, dragi prijatelji i svi ljubitelji njemačkih lovnih terijera obznanjujemo vam radosnu vijest da je HKNJLT dana 16. kolovoza. 2013.godine, u Einsiedelnu u Švicarskoj, jednoglasnom odlukom nazočnih članova Predsjedništva (kojega čine delegati iz dvanaest nacionalnih pasminskih kubova za njemačke lovne terijere iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Luksemburga, Slovačke, Švedske, Češke, Danske, Rusije, Francuske, Ukrajine i Slovenije) IV-DJT postao punopravni  član Međunarodnog saveza za njemačke lovne terijere (Internationaler Verband für Deutsche Jagdterrier), skraćeno IV-DJT, a nakon pet godina provedenih u statusu člana gosta!

Zahvaljujemo  se svim lovcima, vlasnicima i ljubiteljima njemačkih lovnih terijera, te našim mudrim, hrabrim i odvažnim  članicama i članovima koji su svojom uljuđenošću, dostojnošću, kinološkom etikom, marljivošću i požrtvovnošću uspjeli u organizaciji i ustrojavanu našeg nam dragog Kluba, kao i postizati zavidne rezultate sa svojim psima, a koji su kao što se vidi verificirani i ovim činom.

Hvala djelatnicama i čelništvu Hrvatskom kinološkog saveza za razumijevanje i potporu!

Sretno ti bilo Hrvatski klubu njemačkih lovnih terijera!!!!!!!!!!!!! 

 

 

Pročitano 2210 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023