Upoznajte hrvatskog šaptača psima!

Napisao  Utorak, 04 Rujan 2012 00:59
Ocijeni
(0 glasova)

almir-kubatMalo tko nije čuo za Cesara Millana, renomiranog američkog trenera, poznatijeg pod imenom šaptač psima koji pomaže vlasnicima oko lošeg vladanja njihovih pasa. No jeste li znali da i Hrvatska ima svog talentiranog šaptača? Ne? E pa pronađen je. I to, vjerovali ili ne, u Leskovcu Topličkom, nadomak Varaždinskih toplica.

Malo tko nije čuo za Cesara Millana, renomiranog američkog trenera, poznatijeg pod imenom šaptač psima koji pomaže vlasnicima oko lošeg vladanja njihovih pasa. No jeste li znali da i Hrvatska ima svog talentiranog šaptača? Ne? E pa pronađen je. I to, vjerovali ili ne, u Leskovcu Topličkom, nadomak Varaždinskih toplica.

almir-kubat

Imate neposlušnog ili zaigranog psa s kojim ne možete izaći na kraj? Mi imamo savršeno rješenje za vas.  Naime, pronašli smo stručnjaka za obuku pasa. ''Vlasnici najviše griješe jer su nedosljedni, jer izdaju naredbe koje nisu jasne, koje nisu kratke i često put je greška kod vlasnika da poistovjećuju pse s ljudima. Daju im jednostavno neke osobine koje nisu životinjske.'', objasnio je hrvatski šaptač psima,  Almir Kubat.
Kako dovesti u red vašeg ljubimca a da mu pritom i dalje pokazujete ljubav doznajte u prilogu. Prilog, foto i video: www.novatv.dnevnik.hr

Almir je lovac i dugododošnji član našeg forum i kako smo saznali za Portal LOVAC.info šaptac pasa organizira obuke za rad na vodi za vaše lovačke pse. Sve informacije i prijave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 2772 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023