Specijalna izložba njemačkih kratkodlakih i oštrodlakih ptičara

Napisao  Ponedjeljak, 02 Svibanj 2011 10:00
Ocijeni
(0 glasova)

IZVJEŠTAJSA KLUPSKE SPECIJALANE IZLOŽBE NJEMAČKIH KRATKODLAKIH I OŠTRODLAKIH PTIČARA

specijalna-izlozba-nek-ds-2011.jpg

Dana 23. travnja 2011. godine na prekrasnimprostorima Kleti obitelji Bunčić na Martin Bregu, Dugo Selo održana je 3.Klupska specijalna izložba njemačkih kratkodlakih i oštrodlakih ptičara uorganizaciji Hrvatskog kluba ljubitelja njemačkih kratkodlakih ptičara (HKLJNEk) i Hrvatskog Kluba ljubitelja njemačkih oštrodlakih ptičara (HKLJ NEo).Izložba se odvijala paralelno sa Specijalnom izložbom ptičara i retriveraCAC-HR Dugo Selo.

Ako ste već pomislili da je ovo izvještaj s“još jedne u nizu” CAC izložbi, gadno se varate. Ovo je definitivno bilaposebna izložba. Posebna po tome što je uspjela okupiti čak 44 njemačkakratkodlaka i oštrodlaka ptičara na jednom mjestu! Čak je i vrijeme išlo naruku organizatora. Dan je bio prekrasan, sunčan, bez oblačka na vidiku. Jednomriječi idealan za održavanje kinološke manifestacije....

IZVJEŠTAJ SA KLUPSKE SPECIJALANE IZLOŽBE NJEMAČKIH KRATKODLAKIH I OŠTRODLAKIH PTIČARA

Dana 23. travnja 2011. godine na prekrasnim prostorima Kleti obitelji Bunčić na Martin Bregu, Dugo Selo održana je 3. Klupska specijalna izložba njemačkih kratkodlakih i oštrodlakih ptičara u organizaciji Hrvatskog kluba ljubitelja njemačkih kratkodlakih ptičara (HKLJ NEk) i Hrvatskog Kluba ljubitelja njemačkih oštrodlakih ptičara (HKLJ NEo). Izložba se odvijala paralelno sa Specijalnom izložbom ptičara i retrivera CAC-HR Dugo Selo.

Ako ste već pomislili da je ovo izvještaj s “još jedne u nizu” CAC izložbi, gadno se varate. Ovo je definitivno bila posebna izložba. Posebna po tome što je uspjela okupiti čak 44 njemačka kratkodlaka i oštrodlaka ptičara na jednom mjestu! Čak je i vrijeme išlo na ruku organizatora. Dan je bio prekrasan, sunčan, bez oblačka na vidiku. Jednom riječi idealan za održavanje kinološke manifestacije.

Dakle, kao što smo Vas već izvijestili – okupio se, za naše okvire, velik broj pasa. Od ukupno četrdesetčetiri psa, pristupilo je 38 njemačkih kratkodlakih ptičara i 6 njemačkih oštrodlakih ptičara. Nakon uobičajene jutarnje gužve u prijavnoj kancelariji, započela je izložba. Dobroj atmosferi natjecatelja i posjetitelja, pored prekrasnog vremena pridonijeli su suci g. Gerd Schad i g. Željko Žilnik, delegat HKS-a g. Božo Španić te velik broj nagrada koje je najvećim dijelom osigurao generalni sponzor izložbe PURINA PRO PLAN. Pored generalnog sponzora, svesrdno se zahvaljujemo obitelji Bunčić i Graforad-u papirnoj konfekciji te ostalim sponzorima izložbe: Turističkoj zajednici grada Dugo Selo, Općini Rugvica, Općini Brckovljani, Zabavnom radiju Martin, Agroproteinci d.d., Veterinarskoj ambulanti Dugo Selo, Veterinarskoj stanici Sveti Ivan Zelina, Ribarskoj kolibi i ribarnici Trgo Riba.

Njemačke kratkodlake ptičare sudio je sudac iz Njemačke – g. Gerd Schad, vođa uzgoja navedene pasmine.

specijalna-izlozba-nek-ds-2011.jpg

 

Rezultate i više o svemu možete vidjeti na: www.hrklub-nkp.hr ili www.hrklub-nop.hr 

 

 

 

Pročitano 3663 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023