Karlovčanin jedini sudski vještak-kinolog

Napisao  Utorak, 09 Veljača 2010 01:05
Ocijeni
(0 glasova)
marinko_ali_01.jpgKarlovac - Jedini sudski vještak za kinologiju u Hrvatskoj postao je Karlovčanin Marinko Alić.

Alić je tako na sebe preuzeo ulogu pomoćnika sucima koji tako u parnicama vezanima uz događaje za pse, donose neutralne i stručne odluke.

U prijevodu, dogodi li se nešto s vašim psom ili on napravi neku nepodopštinu zbog koje vlasnik završava na sudu, vještak Alić dat će stručno mišljenje o onome što se dogodilo uvažavajući pasminu i temperament psa, ali i okolonosti u kojima je pas boravio...

marinko_ali_01.jpg
Karlovac - Jedini sudski vještak za kinologiju u Hrvatskoj postao je Karlovčanin Marinko Alić.

Alić je tako na sebe preuzeo ulogu pomoćnika sucima koji tako u parnicama vezanima uz događaje za pse, donose neutralne i stručne odluke.

U prijevodu, dogodi li se nešto s vašim psom ili on napravi neku nepodopštinu zbog koje vlasnik završava na sudu, vještak Alić dat će stručno mišljenje o onome što se dogodilo uvažavajući pasminu i temperament psa, ali i okolonosti u kojima je pas boravio. 

Više od dva desetljeća bavljenja kinologijom Aliću daju dovoljnu količinu znanja da sada kao sudski vještak tumači psihu i ponašanje pasa. Zasada, samo pet hrvatskih sudova – zagrebački, riječki, šibenski, zadarski i karlovački, naravno. Izvor: Radio-mreznica.hr | 5.2.2010.

Pročitano 2715 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023