Bushnell Legend 8x42 Ultra HD dalekozor

Napisao  Ponedjeljak, 21 Prosinac 2015 15:31
Bushnell Legend 8x42 Ultra HD Bushnell Legend 8x42 Ultra HD

Bushnell Legend 8x42 Ultra HD osvojio je nagradu "Najbolji novi dalekozor" 2015 godine. Samim time on je preporučen kupcima. Bushnell tvrdi za ciljaju na ultimativnu rezoluciju i kvalitetnu boju pa su time kombinirali nekoliko tehničkih procesa.

ED Prime staklo daje dobre boje i visoki kontrast te bi trebalo ukloniti miješanje boja te kromatsku aberaciju. Drugi bitan bonus bi trebale biti performanse u uvjetima loše svjetlosti!

Premaz Ultra Wide Band korišten je na svim lećama na optičkome putu, a koristi smanjenju refleksije te služi za optimalnu svjetlost i stvarne boje.

Bushnell je koristio svoj Rainguard HD tretman za leće koji nudi trajnu otpornost na vlagu i magljenje. Radi na principu sakupljanja vlage u kapi koje kliznu sa stakla. Rezultat toga je bistrija čišća slika prilikom loših vremenskih uvjeta.

Bushnell Legend 8x42 Ultra HD napravljen je sa lakšim i čvršćim tijelom nego prijašnji modeli dodavanjem temelja od magnezija. Prevlaka od mekane gume služi kao zaštita i primljiva je. Minimalna udaljenost za gledanje je samo 2 metra. Nevjerojatan kontrast, rezolucija i svjetla slika u različitim uvjetima su značajke ovoga dalekozora. Bushnell sa dalekozorom šalje adapter za tronožac za lakše i komotnije osmatranje.

Kvaliteta Bushnell Legend 8x42 Ultra HD dalekozora je vidljiva na prvi pogled, a Bushnell na dalekozor daje doživotnu garanciju.

Bushnell Legend 8x42 Ultra HD dalekozor je izvrstan proizvod namijenjen svrsi te izrađen od jedne od najpoznatijih proizvođača optičkih naprava pa stoga vjerujemo u njegovu kvalitetu.

Model

Bushnell Legend 8x42 Ultra HD

Dimenzije

8x42

Vidno polje

128m na 1000 metara

Izlazna leća

5.3mm

Duljina

14.9 cm

Težina

635 grama

Odmah od oka

17.2mm

Premaz

Multi coated- Ultra Wide Band premaz

Cijena

600 eura

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023