Novo u Lapisu: INTELISCOPE – neka vaš smartphone postane vaš ciljnik i lovačka kamera

Napisala  Nedjelja, 05 Srpanj 2015 12:52


Tvrtka Lapis Plus d.o.o., Zagreb je od nedavna postala distributer Ineliscope PRO sustava za Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju.

O čemu je riječ? Vrlo jednostavno Inteliscope je uređaj koji omogućava postavljanje vašeg smartphonea na vaše oružje bilo duge ili kratke cijevi, dakle lovačku pušku, karabin, pištolj... U cijenu uređaja je uključena i aplikacija za Android ili Apple smarthphone i korisniku omogućava uvid u ključne balističke i vizualne parametre njegovog ukružja.
Inteliscope sustav se sigurno spaja na svako oružje s Picatinny (Mil-STD-1913) ili Weaver šinom.
Aplikaciju koristite kao ciljnik i istovremeno snimajte ono što vidite

Osnovne karakteristike Inteliscope PRO sustava:
Univerzalni nosač
Metalno kućište
Kompatibilan s IOS ili Android smartphoneima
Gumirano kućište
Odgovara kućištima do veličine npr. Samsung Notea!
Čvrsti gumeni prihvati
Težina samo 227 grama.

Najčešće postavljana pitanja uz Inteliscope PRO
Da li će trzaj oštetiti moj smartphone? NE. Inteliscope je isporučio tisuće svojih uređaja. Korisnici su već ispucali na stotine tisuća metaka i do sada nije zapriljen niti jedna primjedba koja bi se odnosila na sposobnost podnošenja trzaja. Rekavši sve ovo, nebi preporučili postavljanje na kalibar .50
Da li treba provoditi ponovno upucavanje kada se mobitel skine i ponovno stavi? NE. Postoji alat kojim omogućava poravnanje strelice s elementom na nosaču. Ovo vam omogućava postavljanje skinutog telefona na točno isto mjesto svaki puta. Ovdje se preporuča korištenje ovojnice za mobitel s plošnim leđima kako nebi došlo do ljuljanja.
Funkcionira li ovo s iPhone 6, 6+ i Galaxy Note? DA. Inteliscope PRO nosač je kompatibilan s iPhone 6 i iPhone 6+ kao i s Galaxy Note, te bilo koji drugim smartphoneom. Aplikacija će uspješno raditi na pametnim telefonima s novijim verzijama IOSa ili Androida.
Ako je vaš pametni telefon neki od većih modela, predlažemo nabavku BOLT KITa. On sadrži ekstra dugačak vijak koji omogućava postavljanje većih telefona i kućišta.
Moguli snimati video paralelno uz prikaz svih parametara? DA. S najnovijom Inteliscope aplikacijom samo odaberite „video“ ikonicu u meniju, odaberite tip videa koji želite snimiti i odaberite „send“ u gornjem desnom kutu. Dobiti ćete email s YouTube linkom koji uključuje kompletam video.
Postoje li druge aplikacije koje mogu upotrijebiti s Inteliscopeom? Bezbroj. Inteliscope aplikacija je odlična za taktičke primjene i pucanje iza uglova a za primjenu na večin udaljenostima je jednostavno ograničena optičkim mogućnostima mobitela. Kod velikih udaljenosti česta je primjena aplikacije kao balističkog računala gdje se nosač s mobitelom postavi bočno a na vrhu je optički ciljnik s velikim povećanjem.
Postoji doslovce na tisuće drugih aplikacija koje će vam omogućiti sve od reprodukcije zova neke divljači pa do lociranja vaših kolega lovaca ili suigrača (airsoft) putem GPS praćenja.
Mogu li s Inteliscope aplikacijom zumirati prikaz? DA. Jednostavno taknite končanicu u središtu ekrana, odaberite razinu povećanja koje želite i taknite crne brojke kako bi se vratili u prikaz za pucanje.

Za sve dodatne informacije, objašnjenja i prikaz samog uređaja posjetite Lapis Plus d.o.o., trgovinu u SC Prečko (01-3887736) ili posjetite www.lapis-plus.com. Za veleprodaju nazovite 01-4668785.
Zadnja izmjena Nedjelja, 05 Srpanj 2015 13:02
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023