LOVAČKI RUKSAK XJAGD COMOX

Napisao  Četvrtak, 03 Prosinac 2015 10:25

Zahvaljujući tapeciranoj pozadini ruksaka i naramenicama garantirana je pravilna raspodjela težina i komfornost nošenja.

Znojenje na leđima spriječeno je absorpcijom i ventilacijom na poleđini. Naramenice su promjenjive po visini i širini, a remen na trbuhu daje ruksaku apsolutnu stabilnost. Hypalon pojačanja na naramenicama spriječavaju klizanje remena puške.

Bez obzira na malen izgled, ruksak je prostran te bez problema u njemu možete nositi rezervnu odjeću, jaknu i ostali sitni pribor.

Ruksak sveukupno ima 8 džepova od kojih su šest sa zipom, a dva otvorena. Dva elastična bočna džepa daju dodatan prostor, duguljasti su pa će odgovarati boci vode ili teleskopskom objektivu. Lako dostupan je prednji dodatni spremnik sa zatvaračem. U njega možemo spremiti streljivo, nož, pseći povodac. U unutrašnjosti ruksaka nalaze se 2 mala spremnika sa zatvaračem. Oni su namijenjeni dokumentima, ključevima i ostalim bitnim sitnicama.

Skidajući uklonjivi trbušni remen sadrži dva manja džepa te etui za streljivo. Na remenu prostoji procijep za vezivanje povodca psa. Ruksaku nedostaje nosač za pušku.

Ruksak je izrađen od laganog tapeciranog najlona koji, međutim, ne proizvodi zvukove. Plastične kopče moraju biti zatvorene jer klepetaju prilikom hoda. Prilikom nošenja puške ili dalekozora može doći do neugodnih zvukova prilikom kontakta sa plastičnim dijelovima.

Ruksak dobro odbija vodu lagane kiše. Čak su i zip zatvarači vodootporni. Kod jače, dugotrajnije kiše potrebna je kabanica za ruksak i oružje. Kabanica se u ruksaku nalazi u podnom spremniku.

Ovaj ruksak je kompaktan sa vrlo dobrim oblikom i dovoljno prostora za kraće šetnje i lovove. Vrlo je prikladan vitkim lovcima i lovicama.

Ruksak je dostupan preko web stranice www.xjagd.com

Zadnja izmjena Četvrtak, 03 Prosinac 2015 10:42

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023