JahtiJakt Posio jakna od flisa

Napisao/la  Četvrtak, 13 Studeni 2014 00:38

JahtiJaktova Posio jakna napravljena je od 100% poliesterskog flisa, potpuno je vodootporna, vjetrootporna i prozračna s AIR-TEX membranom ljepljenih šavova.

Air-tex membrana garantira 100%-tnu zaštitu od vjetra i vode (5000g/m2). Također, površina je posebnim postupkom „presvučena“ tako da odbija vodu.

Podstava je od tafta, ima elastične manžete te podesiv porub. Prednji patent je pojačan i robustan, te se otvara/zatvara u oba smjera. Bočni žepovi se mogu zatvoriti patentom, imaju toplu podstavu i dovoljno si veliki da u njih stanu ruke, mobitel, gps i ostale sitnice.

Jakna dolazi i u ekstra velikim veličinama, do 4XL, u tamno zelenoj i narančastoj boji.

Jahtijakt je finska tvrtka, nastala iz želje da se budžetu „običnih“ ljudi približi visokokvalitetna oprema napravljena i za najteže vanjske uvjete. Svi komadi testiraju se u surovim uvjetima skandinavske divljine i to od strane lovaca koji odmah daju i povratu informaciju. Tako se proizvodi konstantno poboljšavaju. Misija tvrtke je podrediti sve stvaranju lovačke odjeće koja će odgovarati zahtjevima kupaca – čak ih i nadmašiti!

Na ispunjavanju tih zahtjeva i daljnjim usmenim preporukama kupaca tvrtka je i izgradila brend. Zato je i JahtiJakt popularan i uspješan – lovci koji kupe njihov proizvod točno znaju što kupuju i što mogu očekivati.

JahtiJakt proizvode možete kupiti u trgovinama Ritoša, u Poreču, Varaždinu i Sesvetama.

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 16 Studeni 2014 00:50
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023