Primos Control Freak - linija proizvoda za prikrivanje mirisa

Napisao/la  Petak, 08 Kolovoz 2014 02:21

Danas vam predstavljamo Primos sredstva za prikrivanje mirisa koji trenutno uklanjaju ljudske mirise, kao i mirise hrane, kemikalija i životinja. Control Freak proizvodi temelje se na sastojcima poput Silver XP koji trenutno i dugotrajno uklanjaju mirise ljudskog tijela, te hrane, dima, kemikalija, drugih životinja...

Primos Control Freak sapun, šifra 58075, je sapun za pranje ruku, lica i tijela koji trenutno uklanja miris vaše kože a dijeluje do 24 sata. Dvostrukog je djelovanja jer uklanja mirise uzrokovane dijelovanjem bakterija i mirise od hrane, kućnih ljubimaca i kemikalija. U pakiranju je jedan komad težine 140 grama.

Primos Control Freak Complete Coverage sprej osigurava 80% veće prikrivanje ljudskog mirisa. Riječ je o 2 u 1 proizvodu koji pod kontrolom drži bakterijske mirise kao i one koji ne potječu od njih (dim, hrana). Sadržava čestice Silver XP koji se učvršćuju u tkaninu i tako stvaraju dugotrajnu barijeru koja sprečava prolaz mirisima. Djeluje pri kontaktu s tijelom i odjećom, trenutno odstranjuje mirise a drži i do 24 sata. Može se sprejati pod bilo kojim kutem, potpuno prekriva a dolazi u veličini od 397 i 136 grama.

Iz iste linije dolaze još i šampon i regenerator za pranje kose, tekuće sredstvo za pranje tijela i kose, tekući sapun, dezodorans, deterdžent za pranje rublja i maramice za sušilicu.

Primos Control Freak liniju potražite u trgovini Fanzoj Inoxa, Ogrizovićeva ulica 40A Zagreb, telefon 01/38 22 655.

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 16 Studeni 2014 01:41
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023