Optics trade - specijalizirana prodaja sportske optike i slične opreme

Napisao/la  Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 00:15

Optik-trade je internetska trgovina obiteljskog poduzeća Optium d.o.o., koje je specijalizirano za prodaju sportske optike i slične opreme. Trgovina nudi proizvode različitih marki uz uvjet da je odnos cijene i kvalitete povoljan i da zadovoljava korisnike.

Ciljevi internetske trgovine Optik-trade su sljedeći:

  • prodavati kvalitetne proizvode s dobrim odnosom između cijene i kvalitete, koji korisnicima nude zadovoljstvo,
  • ponuditi kvalitetne i nepristrane savjete na području sportske optike,
  • omogućiti suvremeno internetsko kupovanje sa suvremenim načinima plaćanja,
  • osigurati kvalitetne usluge nakon prodaje, neovisno o jamstvenom roku kupljenih proizvoda,
  • osigurati povoljne cijene,
  • osigurati brzu i učinkovitu dostavu

U sklopu internetske trgovine Optik-trade bit će nekoliko puta na godinu organizirana posebna događanja kada će se optika moći isprobati u prirodi i u realnim uvjetima svjetlosti. Na tim će se događanjima pojedini proizvodi lakše objektivno ocijeniti, a zabilježene će ocjene kasnije biti na internetu na raspolaganju korisnicima kako bi lakše stvorili vlastitu realnu ocjenu pojedinoga proizvoda.

Kupnja se ostvaruje u četiri koraka:

  • naručivanje: u trenutku kada kupac odluči kupiti artikle u košarici preusmjerava se na niz internetskih stranica koje ga korak po korak vode do narudžbe;
  • plaćanje: internetske stranice kupca vode tijekom postupka plaćanja ovisno o načinu plaćanja - kreditnim karticama Visa, Mastercard, Diners Club, Paypalom, te predračunom
  • obrada narudžbe: kupac je u roku od 48 sati obaviješten o primitku uplate i predviđenom datumu dostave artikla
  • dostava na kućnu adresu: obavlja se preko poduzeća TNT, DPD i Pošte Slovenije

optics tradeOptik trade nudi zbilja širok izbor dalekozora, spektiva, optičkih ciljnika, daljinomjera, crvenih točaka, razne opreme i nosača. Prilikom pregledavanja ponude možete označiti parametre kojima „krojite“ ponudu po svojoj mjeri – npr. raspon cijene, proizvođač, montaža (optički ciljnici), promjer leće (dalekozori), mjesto proizvodnje... Svaki proizvod ima i svoju detaljnu specifikaciju prema kojoj se možete dodatno informirati.

Proizvodi imaju dvije cijene – standardnu i specijalnu. Standardna je ona koju predlaže proizvođač ili dobavljač artikla. Specijalna je ona koju tvrtka nudi registriranim članovima internetske trgovine Optik-trade.

Uz kupnju proizvoda, kupcima je na raspolaganju stručno znanje, savjeti i potpora neograničeno dugo nakon kupnje. Optik-trade je kupcima uvijek na raspolaganju, i možete im se javiti na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kontaktirati ih preko web stranice ili ih nazvati na broj telefona +386 31 770 520 (od 8 do 20 sati).

Lovac.info
Zadnja izmjena Subota, 30 Svibanj 2015 23:36
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023