Aigle Bellastic čizme - idealne za lov srnjaka

Napisao/la  Četvrtak, 01 Svibanj 2014 00:49

Aigle Bellastic lovačke čizme izuzetno su lagane i izdržljive čizme namijenjene lovu na sitnu divljač i lovu srnjaka šuljanjem. Rade se ručno u Francuskoj, od većinski prirodne gume (Gomma plus) kako bi pružile udobnost, snagu i omogućile fleksibilnost prilikom hodanja. 

Aigle Bellastic lovačke čizme izuzetno su lagane i izdržljive čizme namijenjene lovu na sitnu divljač i lovu srnjaka šuljanjem.

Rade se ručno u Francuskoj, od većinski prirodne gume (Gomma plus) kako bi pružile udobnost, snagu i omogućile fleksibilnost prilikom hodanja. Dolaze u tradicionalnoj lovačkoj kaki boji.

Čizme imaju brzosušeću poliamidsku podstavu a uložak je napravljen od pamuka za dodatnu udobnost. Poplat je od gume kako bi osigurao stabilnost i otpornost na habanje. Sara čizama ima pomični remen za regulaciju širine gornjeg dijela čizme.

Specifikacije za veličinu 42:

  • Težina: 1 880 g
  • Veličina sare: 39 cm
  • Visina pete: 1 cm
  • Veličina lista: 39.5 cm

Preporuke za održavanje su slijedeće: nakon nošenja očistiti ih spužvicom namočenom u malo sapunastu vodu i obrisati ih čistom krpom. Za dodatnu zaštitu preporuča se korištenje spreja.

Aiglove čizme možete naći u trgovini Puškarnica Zagreb na adresi Hribarov prilaz 6a (Poslovni centar Dugave Oktogon), Zagreb ili na broj tel: 01 6620 245

Aigle-Bellastic 1

Lovac.info 
Zadnja izmjena Četvrtak, 01 Svibanj 2014 19:55
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023