Štapovi za pucanje - za dodatnu stabilizaciju

Napisao/la  Četvrtak, 24 Travanj 2014 00:08

Fanzoj Inox u svojoj ponudi ima štapove za pucanje koji služe stabilizaciji pušaka i optike. Njihova svestranost omogućuje čvrst oslonac bez obzira na vrstu lova i terena. Štapovi su vrlo lagani i mogu se čak koristiti i kao štapovi za hodanje, a s posebnim dodacima pretvaraju se u skijaške štapove. Štapovi imaju adapter za fotoaparate, dršku za planinarenje, gumirano pojačanje na dnu te deluks V postolje za puške.

Levellok-jednostruki

Fanzoj Inox u svojoj ponudi ima štapove za pucanje koji služe stabilizaciji pušaka i optike. Njihova svestranost omogućuje čvrst oslonac bez obzira na vrstu lova i terena.

Štapovi su vrlo lagani i mogu se čak koristiti i kao štapovi za hodanje, a s posebnim dodacima pretvaraju se u skijaške štapove. Štapovi imaju adapter za fotoaparate, dršku za planinarenje, gumirano pojačanje na dnu te deluks V postolje za puške. Deluks V-postolje izvrsno drži sve vrste pušaka, pištolja i samostrela, a može ga se i maknuti kako bi se napravilo mjesta za kameru.

Adapter za kameru odgovara svim teleskopima, video camcordovima i 35 mm kamerama, te omogućuje naginjanje kamere u gotovo svim smjerovima bez narušavanja stabilnosti. Umjesto postolja za pušku može se namjestiti i drška za planinarenje.

Remen za zapešće napravljen je od heavy-duty najlona za povećanu sigurnost, a elastičan remen za nošenje se može prilagođavati za bolje prianjanje štapa za tijelo. „Quiet foam“ držak omogućava komforno i tiho držanje čak i po hladnom vremenu. Drška je teleskopska, visoke čvrstoće s nereflektirajućim finišem i napravljena je od aluminija. Vrh je ojačan i pogodan za razne vrste terena a na njega može se staviti i gumirano pojačanje koje sprečava klizanje ili propadanje. Zglob pri dnu štapa omogućuje čvrst oslonac pod raznim kutevima.

Štapove za pucanje možete kupiti u dućanu Fanzoj Inox-a na zagrebačkoj Trešnjevci, Ogrizovićeva 40A ili na telefon 01 3822 655


Jednostruki štap - monopod sastoji se od četiri dijela a može se složiti tj. rastegnuti na visinu od 58 cm do 154 cm. Štap je crne boje i težak oko 340 grama.

Trostruki štap - tripod vrlo se lako pretvara u monopod ili bipod i njegov jedinstven dizajn omogućuje podešavanje po visini bez podešavanja nogu. ”Quick Adjust” centrirana klizeća vodilica omogućuje trenutno podešavanje štapa bez potrebe za podešavanjem nogica. Bipoint zglob daje oslonac i omogućava preciznost i stabilnost pri raznim kutevima. Noge su napravljene od tri djela. Kao tripod i bipod štap je visok od 66 do 155 cm, a kao monopod od 71 do 147 cm. Težina štapa je 960 g ako je tripod, 482 g kao bipodu te 246 grama kao monopodu. Dolazi u crnoj boji.

Levellok-trostruki 1

Lovac.info
Zadnja izmjena Petak, 25 Travanj 2014 21:41
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023