Bark river noževi - Gameskeeper

Napisao/la  Petak, 21 Ožujak 2014 00:01

BarkRiver-Gamekeeper 5Bark River Knives je obiteljska tvrtka iz Michigana (SAD) koja stavlja naglasak na maksimalne performanse svojih noževa i sječiva. U izradi koriste moderne i tradicionalne tehnike i stilove kako bi dobili noževe namijenjene svima koji se bave outdoor aktivnostima – lovom, kampiranjem, planinarenjem, survivalom...  Većina noževa izrađuje se od alatnog A2 čelika koji ne spada u i tvrtka 100% nehrđajuće čelike pa je stoga potrebno njegovo redovito održavanje, brisanje i uljenje. Danas predstavljamo njihov Gameskeeper nož.

bark-river

Bark River Knives je obiteljska tvrtka iz Michigana (SAD) koja stavlja naglasak na maksimalne performanse svojih noževa i sječiva. U izradi koriste moderne i tradicionalne tehnike i stilove kako bi dobili noževe namijenjene svima koji se bave outdoor aktivnostima – lovom, kampiranjem, planinarenjem, survivalom...  Većina noževa izrađuje se od alatnog A2 čelika koji ne spada u i tvrtka 100% nehrđajuće čelike pa je stoga potrebno njegovo redovito održavanje, brisanje i uljenje. Tvrtka održava i radionice izrade noževa.

Bark River noževe možete pronaći u ReplikArt trgovinama u Križevcima i Zagrebu.


Bark River Gameskeeper

Gameskeeper je višenamjenski heavy-hunting nož što znači da je napravljen za obradu velike divljači – izvrstan je za tranširanje jelena, srna, loseva, pa čak i medvjeda. Može polužiti i kao heavy – duty nož za obavljanje radnih zadataka na terenu.

Drop point sječivo je od alatnog A2 čelika (58 HRc), ručno brušeno na konveksni profil za oštrinu, izdržljivost i efikasnost kod općih radova u prirodi, kampu i lovu. Čvrste ručno izrađene obloge rukohvata od Bocote drveta pružaju siguran i udoban hvat. Uz nož dolaze kvalitetne ručno izrađene kožne korice.

Ukupna dužina: 23,8 cm
Dužina sječiva: 11,4 cm
Debljina sječiva: 5,5 mm
Masa: 157,5 grama
Sječivo: A2 alatni čelik
Sastav čelika: C-1.0%; Mn-1.0%; Cr-5.0%; Ni-0.3%; Mo-1.0%; V-0.15-0.50%
Tvrdoća sječiva: 58 HRc
Full tang konstrukcija rukohvata
Bocote obloge rukohvata
Korice: kožne
Made in U.S.A.

Gameskeeper dolazi s različitim izgledima drški - pogledajte:

Lovac.info 
Zadnja izmjena Subota, 15 Ožujak 2014 21:13
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023