Alpha jakna i hlače - nepropusni za vjetar i mirise

Napisao/la  Srijeda, 19 Veljača 2014 00:34

Alpha windbrake 1Američko poduzeće Robinson Outdoor Products stalni je inovator na području opreme za lov i boravak na otvorenom. U okviru brenda Scent Blocker razvili su Wind Brake tehnologiju koja omogućuje maksimalnu zaštitu od vjetra jačeg od 80 km/h, a ukomponirali su je u Alpha jaknu i hlače. Sloj toplog flisa spojen je sa slojem Wind Brake tkanine što odjeću čini nečujnom i laganom. Dodajte tome i komponentu koja upija i blokira lovčeve mirise i dobili ste opremu specijalno namijenjenu lovcima koji sigurno donosi bolji uspjeh u lovu.

Američko poduzeće Robinson Outdoor Products stalni je inovator na području opreme za lov i boravak na otvorenom. Na tržištu su prisutni s tri svoja brenda – Scent Blocker, Tree Spider i White Water.

Alpha windbrake 2U okviru brenda Scent Blocker razvili su Wind Brake tehnologiju koja omogućuje maksimalnu zaštitu od vjetra jačeg od 80 km/h, a ukomponirali su je u Alpha jaknu i hlače. Sloj toplog flisa spojen je sa slojem Wind Brake tkanine što odjeću čini nečujnom i laganom. Dodajte tome i komponentu koja upija i blokira lovčeve mirise i dobili ste opremu specijalno namijenjenu lovcima koji sigurno donosi bolji uspjeh u lovu.

Alpha jakna je mekana, topla i nepropusna za vjetar i mirise. Kapuljača se dâ skinuti, a prednji dio je dizajniran tako da ne smeta bradi prilikom nošenja. Prednjica, s Gearpendent tehnologijom, osmišljena je tako da bude komotna ali da u nju stanu i dalekozor, daljinomjer, kompas i druge sitnice koje lovci koriste. Ramena imaju pojačanja za neklizeće nošenje ruksaka ili puške, a jakna ima i četiri džepa s patentima. Cijena je 260 dolara u web shopu poduzeća.

Alpha hlače od 100% poliestera također su nepropusne na vjetra i mirise i tople s tim da imaju povišenje na leđima za dodatnu zaštitu i utopljivanje, četiri džepa (od čega dva kargo džepa na nogavicama), stražnji džep, te pojačanja za koljena radi lakšeg kretanja. Cijena u web shopu - 230 dolara.

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 23 Veljača 2014 17:44
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023