Gun Butler – stalak za održavanje oružja

Napisao/la  Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 16:53

tipton GunBatler 2Redovito čišćenje lovačkog oružja nužno je kako bi ono ispravno funkcioniralo. Čišćenje nije uvijek „gušt“ ali ukoliko imate stalak on vam može olakšati i ubrzati posao. Tipton Gun Butler nudi upravo takav stalak koji služi za čišćenje i održavanje oružja, montiranje ciljnika i spremanje raznih potrepština. Gun Butler je pristupačno i praktično rješenje za „ušminkavanje“ vaše puške.

 tipton GunBatler 3

Redovito čišćenje lovačkog oružja nužno je kako bi ono ispravno funkcioniralo. Čišćenje nije uvijek „gušt“ ali ukoliko imate stalak on vam može olakšati i ubrzati posao.

Tipton Gun Butler nudi upravo takav stalak koji služi za čišćenje i održavanje oružja, montiranje ciljnika i spremanje raznih potrepština. Dva velika postavljena nosača (koji se mogu i skinuti) drže pušku sigurno učvršćenu. Gun Butler sadrži i velik broj pretinaca i utora raznih dimenzija za držanje četkica, kisteva, krpica, sprejeva, otopina, štapića, vijaka i ostalog alata s kojima održavate vašu ljubimicu. Pretinci su organizirani tako da sitnice zauzimaju manju površinu.

Dno stalka obloženo je gumom kako ne bi grebao površinu stola, a sam stalak ima ručku za lakši transport pa sve svoje potrepštine možete nositi sa sobom. Stalak je napravljen od polimerske plastike.

Gun Butler je pristupačno i praktično rješenje za „ušminkavanje“ vaše puške.

Za više informacija posjetite stranicu GUn Butlera

Lovac.info
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 19:51
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023