Sredstva za čišćenje i održavanje oružja: Birchwood Casey

Napisao/la  Četvrtak, 09 Siječanj 2014 00:15

birchwood-caseyBirchwood Casey je američki proizvođač meta i sredstava za čišćenje i održavanje oružja koje postoji od 1948. godine, a odnedavno ga u ponudi ima Fanzoj. Poduzeće proizvodi raznoliku paletu kvalitetnih proizvoda za čišćenje svih vrsta oružja, održavanje drvenih i metalnih površina, te sintetičkih kundaka.

birchwood-casey15Birchwood Casey je američki proizvođač meta i sredstava za čišćenje i održavanje oružja koje postoji od 1948. godine.

Od sredstava za čišćenje i održavanje cijevi valja istaknuti Bore Scrubber 2-in-1. Ovo 2 u 1 sredstvo za čišćenje cijevi uklanja sve nečistoće nakupljene u cijevima (ostaci baruta, bakra, olova...) a aditivi za sprečavanje korozije dodatno štite cijev nakon čišćenja. Bez toksičnih sastojaka, sigurno, brzo i jednostavno za upotrebu.

Tu su još i 1-2-3 Aerosol Value Pack komplet za otapanje, čišćenje i zaštitu, Bore Scrubber Foaming Gel pjena za čišćenje, Brass Cartridge Case Cleaner za čišćenje streljiva od mjedi, Gun Scrubber Firearm Cleaner za sve vrste oružja, Firearm Cleaner sprej, Sight Black za održavanje nišana, Synthetic Gun Oil prilagođen svim metalnim površinama, Barricade Take-Alongs, Lead Remover & Polishing Cloth i Gun & Reel Silicone Cloth krpice za čišćenje i poliranje, Barricade Rust Protection protiv korozije, Angled Cleaning Brushes vlakna za čišćenje, Universal Gun Cleaning System set alatki za održavanje čistoće oružja, olovke za bojenje nišana i još mnogo toga.

Birchwood Casey proizvodi i sredstva za održavanje metalnih i drvenih površina oružja. Za površine od metala tu je Aluminim black metal finish sredstvo za zatamnjivanje (bruniranje) aluminijskih djelova pri sobnoj temperaturi koja izgrebane površine lako vraća u prvotno stanje. Sredstvo je pogodno i za tanjure, plakete, trofeje ili neke druge izgrebane predmente od aluminija ili sličnog materijala.

Ovdje valja spomenuti i Blue & Rust Remover sredstvo za uklanjanje hrđe, Cleaner-Degreaser za brzo i efektivno uklanjanje nečistoća, masti i ulja, Presto Blue Mag Gun Blue za sve metalne dijelove osim onih nehrđajućih, te Presto Gun Blue Touch-Up Pen olovka za zatamnjivanje.

Za drvene površine tu su Walnut Wood Stain ulje za bogatu i jasnu boju koja se može i razrijediti (za svijetlije kundake), Tru-Oil Stock Finish brzosušeća mješavina prirodnih ulja i lanenog ulja koja štiti od vlage a kundak ne žuti ni ne puca s vremnom - prvi izbor profesionalaca (ima i verzija u spreju), Gun Stock Sealer & Filler popunjava pore kundaka i odbija vodu, Gun Stock Wax sjajni vosak, Stock Sheen & Conditioner uklanja površinske nesavršenosti i daje uglađen satenski finiš, te Plum Bown Barrel Finish sredstvo za bruniranje koje daje autentičan starinski finiš i idealno je za restauriranje antiknog oružja.

Za lovce koji imaju sintetičke kundake Birchwood Casey ima i Stock Rejuvenator™ Cleaner & Protectant „posprejaj i obriši“ forumula koja sintetičkim kundacima vraća boju i sjaj. Sintetičkom kundaku vraća izblijedjelu boju i kundak izgleda kao da je nov. Također se koristiti za plastiku, metal, drvo, vinil ili kožu, ostavlja površinu sjajnom bez da šteti materijalu. Nezapaljiv je i bez mirisa.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti ljubaznom osoblju dućana Fanzoj.

Lovac.info
Zadnja izmjena Četvrtak, 09 Siječanj 2014 02:37
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023