Predstavljamo Pinewood kvalitetnu švedsku odjeću za lov i boravak u prirodi

Napisao  Petak, 28 Rujan 2012 13:56

pinewood logoPinewood Outdoor Collection je švedski brand odjeće za lov i aktivan život u prirodi koji nudi veliki asortiman za sve outdoor entuzijaste, lovce, planinare i ribolovce.

 

U Replikart ponudu stigla je prva količina funkcionalne odjeće za lov, boravak u prirodi i aktivno slobodno vrijeme švedskog proizvođača Pinewood. Trenutnu ponudu možete pogledati u Replikart Zagreb trgovini. Ulica Florijana Andrašeca 22 (plava zgrada na križanju s Vukovarskom. Uskoro će svi modeli biti i na njihovom web shopu. 

pinewood01997. godine, Pinewood je registriran kao zaštitni znak u Nacionalnom Švedskom patentnom i registracijskom uredu nakon što je već nekoliko godina bio na tržištu. Kao i većina kompanija Pinewood je počeo na malo, u ovom slučaju iz kućne garaže pored spremnika za ulje sa veoma ograničenom linijom proizvoda.

Tokom prvih godina ove kompanije sva oprema u prvotnoj veoma uskoj kolekciji bila je rađena u jednoj tvornici. Kako bi se povećala linija proizvoda a u isto vrijeme očuvala sveukupna kvaliteta, suradnja sa specijaliziranim radnjama bila je nužna. Tako su se majice radile u tvornicama koje su bile specijalizirane za kvalitetnu izradu majica, a vodootporna odjeća u tvornicama koje su se specijalizirale za tu svrhu i tako dalje.

pinewood1Ovaj pristup vodio je na mnoga putovanja diljem svijeta na kojima su se probrale samo najkvalitetnije kompanije specijalizirane u određenim područjima proizvodnje. Ovakva svijest o kvaliteti proizvoda i direktni kontakti s kompanijama koje proizvode određene dijelove odjeće znači da je Pinewood dobavljač kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama.

Pinewood danas nudi široki asortiman praktične odjeće za sve koji vole boraviti na otvorenom. Bilo da se bavite planinarenjem, lovom, ribolovom ili pak samo idete u šetnju sa psom Pinewood ima ponešto za svakoga.

Njihove kolekcije sadrže puno dobro promišljenih i funkcionalnih proizvoda koji su cijenom prihvatljivi većem broju kupaca te će vam zasigurno učiniti vaše slobodno vrijeme, koje provodite vani, puno ugodnijim. Nikada nećemo moći zanemariti činjenicu da je dobar odabir odjeće i ostale opreme ključan za maksimalni užitak u prirodi. Tu Pinewood ulazi u priču.

pinewood2Razvoj novih i kvalitetnijih proizvoda je jako bitan, pogotovo u ovoj branši. Pinewood ulaže puno vremena u razvoj novih, kvalitetnijih, funkcionalnijih i pristupačnijih proizvoda. Iz tog razloga svaka nova sezona rezultira novom serijom popularnih proizvoda.

Cilj Pinewood-a je stvoriti opremu koja će omogućiti maksimalno moguće uživanje u prirodi bez obzira na vremenske uvijete u uzbudljivom lovu na jelena, džunglama Bornea sa visokom vlagom, na planinarenju Kungsleden u Švedskoj ili pak na gljivarenju.

Pinewood je napravio kolekcije outdoor odjeće koje funkcioniraju besprijekorno. Odjeća koja vas, kada ju obučete, održava toplima i suhima te se stoga možete maksimalno koncentrirati na vašu avanturu te potpuno uživati u životu u prirodi.

Pinewood u Hrvatskoj zastupa Replikart d.o.o. iz Križevaca.  www.replikart.com

Prva količina Pinewood odjeće i pribora biti će dostupna od 15. 10. u novoj REPLIKART trgovini u Zagrebu – Florijana Andrašeca 22 koja se otvara u ponedjeljak 1.10.2012.

Zadnja izmjena Srijeda, 07 Studeni 2012 09:42
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023