Šipke za čišćenje oružja - RUSAN - najbolje za vaše oružje

Napisao  Petak, 04 Svibanj 2012 19:48

Predstavljamo šipke za čišćenje oružja proizvodnje naše poznate puškarske tvrtke RUSAN iz Huma Bistričkog.
Šipke za čišćenje oružja od nehrđajućeg čelika jedine su dovoljno čvrste za kvalitetno i istinsko čišćenje cijevi oružja. Nema bojazni od oštećivanja cijevi jer se sve puške s užlijebljenim cijevima čiste od strane ležišta metka. Za poluautomatske puške koje se ne mogu čistiti od strane ležišta postoji vodilica odnosno zaštitnik usta cijevi tako da šipka ne dodiruje i ne oštećuje usta cijevi.

Šipke za čišćenje oružja

U samoj drški šipke postoje dva kuglična ležaja koji osiguravaju okretanje šipke u odnosu na dršku i time omogućuju krpici da prati žljebove i temeljito čisti čak i oštre kutove između polja i žljebova.

Šipke za čišćenje oružja

Ove šipke predviđene su za korištenje u kombinaciji sa mesinganim nastavkom tako da svaki kalibar ima svoj nastavak točno određenog promjera.

Krpice su pamučne, točno određene debljine i dimenzija, te s odgovarajućim nastavkom za svaki kalibar, ulaze čvrsto u cijev i kvalitetno čiste unutrašnjost cijevi.

Šipke se izrađuju u različitim duljinama prilagođene svim vrstama oružja odnosno duljinama cijevi. Više detalja na www.rusan.hr / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / 049 301 692
Zadnja izmjena Petak, 27 Veljača 2015 20:23
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023