Peltor - preko 50 godina u razvoju i proizvodnji antifona

Napisao  Utorak, 25 Svibanj 2010 04:14

Peltor je svjetski lider u području komunikacijske opreme i zaštite za glavu i lice. Preko 50 godina u razvoju i proizvodnji antifona stavlja Peltor  ispred ostalih po pitanju sigurnosti, udobnosti i estetike...

Mnoge od Peltorovih inovacija izravan su rezultat njihove sposobnosti da se sasluša mišljenje korisnika. 

peltor-fotka-1

Iskustvo korisnika i stručnost Peltorovih inženjera čine nenadmašnu kombinaciju u nastojanju da u stvori sigurna, stimulativna radna okolina. Sada su proširili spektar  sa proizvodnjom  sigurnosnih stakala. Peltorov sigurnosni  asortiman također uključuje zaštitne kacige i vizire.

Kao dio međunarodne skupine Aearo, Peltor ima pristup najboljim resursima u istraživanju i razvoju. Naši klijenti su profesionalci u industrijama kao što su proizvodnja, vojska, zrakoplovstvo, šumarstvo, poljoprivreda i moto sportovi.  Izazov je ponuditi cjelovita rješenja  koja vode računa o jedinstvenim potrebama i radnim situacijama svakog pojedinca.

Fokusirajući se na funkciju i dizajn, mi stvaramo napredna, udobna,  sigurnosna i komunikacijska rješenja koja su atraktivna za korištenje. Cilj Peltorovih proizvoda nije  samo  da zaštiti, već i da olakša komunikaciju među ljudima u radnom mjestu.

Peltor je optimalno rješenje za zahtjevne profesionalce.

Optime II

Optime II antifoni razvijeni su za zaštitu od opasne buke, gledajući sa aspekta zaštite od buke za rad u zahtjevnim okruženjima ili situacijama. Prigušuju čak i ekstremno niske frekvencije do najvišeg nivoa. Brtveći prstenovi antifona punjeni su jedinstvenom kombinacijom tekućine  i pjene, kao rezultat toga brtvljenje je optimalno sa niskim kontaktnim pritiskom, te se korisnik i prilikom dugotrajnog nošenja osjeća ugodno.

Brtveći prstenovi imaju ventilacijske kanale a prekriveni sa mekanom higijenskom folijom.

Optime II antifoni prikladan su izbor za okruženja sa stalnom industrijskom bukom ili za rad na konstrukcijskim mašinama, zračnim lukama i pri radu na strojevima u zemljoradnji.

peltor-graf-2

 

Prodaja:  SLUŠNI CENTAR PAVLOVIĆ
Zadnja izmjena Nedjelja, 14 Prosinac 2014 17:25
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023