RUSAN HUNTING - nova trgovina lovačkom opremom u Zagrebu

Napisao  Srijeda, 05 Prosinac 2018 17:00

Puškarska obitelj Rusan, poznata po servisu oružja i proizvodnji nosača optika u Mariji Bistrici, u Zagrebu je 1. prosinca na adresi Charlesa Darwina 8 otvorila svoju sestrinsku tvrtku RUSAN HUNTING.

Poslovnicu vodit će kćer Mirjana, dok će otac Željko i sin Ivan nastaviti poslovati u tvrtki za proizvodnju oružja i dijelova za oružje te servisu oružja RUSAN-MIKRON. Danas Rusani zapošljavaju 38 djelatnika, a u planu je širenje do pedesetak zaposlenika. Preko tri tisuće različitih dijelova i proizvoda izrađuju se u njihovom proizvodnom pogonu. Pokrivaju cijelu Europu, Ameriku, dijelove Afrike i Azije te su u posljednje vrijeme sa svojim proizvodima prisutni i u Australiji. Plan im je da se njihovi proizvodi plasiraju i na nekim tržištima gdje u ovom trenutku još nisu prisutni kao npr. Novom Zelandu.

U ponudi novootvorene trgovine RUSAN HUNTING prije svega ističe se najveći izbor dnevnih i noćnih optičkih uređaja idealnih za gađanje, osmatranje kao i pronalazak divljači. Noćni uređaji nude se u tri najsuvremenije tehnologije: termovizijski, noćni s tubom i digitalni noćni. Od brandova izdvajaju Guide, Jahnke, Xinfrared, HLM, Electrooptic, Bestguarder.

Dnevni optički ciljnici, crvene točke i dalekozori trenutno se nude od svjetski poznatih brandova kao što su Swarovski, Noblex (Docter), Meopta, Aimpoint, Shilba. Uskoro će se asortiman dodatno proširiti još nekim proizvođačima iz srednje klase optičkih ciljnika.

47246113 1959814277449545 2623054029382483968 o

Važno je istaknuti da kompletan asortiman Rusan proizvoda drže na lageru. Švenk nosači, weaver prsteni, picatinny/weaver šine i baze, adapteri za clip-on uređaje, direktni nosači, jednodijelni nosači, nosači za crvene točke, nosači za kombinirane puške, picatinny prsteni tactical, podesivi okidači te plinske kočnice odmah su dostupni kupcima.

Za svakog lovca i zaljubljenika u prirodu u ponudi RUSAN HUNTING trgovine nalazi se odjeća renomiranog danskog proizvođača Deerhunter. Odjeća Deernhunter, s ugrađenom membranom koja ne prokišnjava i petogodišnjom garancijom, zadovoljit će visoke standarde svakog lovca.

U ponudi se također nalaze lovačke kamere i detektori pokreta marke Spypoint i Bestguarder, hranilice za divljač Eurohunt, Puma lovački noževi, najkvalitetnije naglavne i ručne svjetiljke Ledlenser, pribor za čišćenje oružja, futrole za puške, remeni za puške, etui za streljivo i još mnoštvo toga.

Na policama trgovine RUSAN HUNTING iz bogatog poklon asortimana moguće je pronaći za svakoga i svaku priliku ponešto. Dođite i osobno se uvjerite u široku ponudu i najbolje cijene.

 

RUSAN HUNTING d.o.o.
Charlesa Darwina 8
10000 Zagreb
+385 (1) 6531 745
+385 (95) 3622 696
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.rusan-hunting.hr

Zadnja izmjena Srijeda, 05 Prosinac 2018 19:39