LU „Dama Dama“ na 14. revijalnom natjecanju Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu

Napisao  Ponedjeljak, 29 Listopad 2018 15:20

Strelište u Bzenici i ove je godine bilo središte okupljanja ponajboljih hrvatskih lovaca. Lovački savez Požeško-slavonske županije bio je domaćin 24. državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu.

Momčadi iz svih hrvatskih županija odmjeravale su snage u 3 discipline – lovačkom karabinu, trapu i parkuru i borile se za naslov nacionalnog prvaka u pojedinačnoj i ekipnoj konkurencij

U sklopu Državnog prvenstva održano je i 14. revijalno natjecanje Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu na kojem su nastupile i predstavnice LU „Dama Dama“. U konkurenciji ekipa Hrvatskih šuma, Hrvatskog lovačkog saveza i Veleučilišta u Karlovcu, naše su predstavnice u lovačkoj disciplini trap izborile uvjerljivo četvrto mjesto!

Za istaknuti je i nastup naše predsjednice, gđe Anite Bračun, za konkurentsku ekipu Hrvatskog lovačkog saveza, što samo potvrđuje prijateljstvo i uspješnu suradnju udruge i uprave Saveza. Osim u trapu, lovkinje su sudjelovale i u gađanju mete srnjaka karabinom. Uz predsjednicu Anitu Bračun, udrugu se predstavljale: Ana Glaser, Milica Urbach, Blaženka Pezić, Branimira Zimić, Anita Skrt, Adela Plevanč i Maja Slamar.

Autorica teksta:Maja Slamar
Zadnja izmjena Srijeda, 31 Listopad 2018 16:04