8. Turnir oružjem na crni barut Bastion u Karlovcu

Napisao  Utorak, 17 Travanj 2018 09:38

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas u nedjelju, 29. travnja 2018.g. na 8. Turnir oružjem na crni barut Bastion u Karlovcu, a koji će se održati na Sportskom strelištu Jamadol s početkom u 9.00 sati(adresa: Jamadolska 2A, Karlovac).

Zbog ograničenosti sa veličinom strelišta u mogućnosti smo samo održati discipline na 25 i 50 metara.

Discipline na 25 metara:

  • Kuchenreuter - O/R perkusioni pištolj slobodnog izbora,

  • Boutet – ekipe od 3 strijelca discipline Kuchenreuter,

  • Mariette - O/R perkusioni revolver slobodnog izbora,

  • Peterlongo - ekipe od 3 strijelca discipline Mariette.

Discipline na 50 metara:

  • Wetterli - O/R puška/musketa slobodnog izbora na fitilj, kremen ili perkusionog paljenja,

  • Pforzheim – ekipe od 3 strijelca discipline Wetterli,

  • Donald Malson – O/R perkusioni revolver slobodnog izbora.

Prijave i rezervacije

Svi zainteresirani, mogu se prijaviti unaprijed na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do subote 28. travnja 2018.g. a prijava mora sadržati ime i prezime strijelca i disciplinu za koju se prijavljuje. Ako se prijavljuje i ekipno onda još navesti i ime Kluba i ekipe. Prijave na dan natjecanja vršit će se od 08.00 sati na streljani Jamadol.

Sve dodatne informacije možete dobiti kod Predsjednika KPS Bastion g. Marija Šoštarića na mob.095 911 97 18.

Kotizacija iznosi 70 kn, a svaka dodatna disciplina 50 kn. Posebna kotizacija za ekipe se ne naplaćuje, a u cijenu kotizacije uračunat je ručak.

Pravila natjecanja na turniru biti će prema pravilima M.L.A.I.C. Ekipno natjecanje se provodi u skladu s pojedinim disciplinama iz M.L.A.I.C. pravilnika.

 

Na turniru je dozvoljena samo upotreba tvorničkog crnog baruta, a zamjenski baruti poput PYRODEXA su zabranjeni. Oružje koje će te koristiti na turniru mora biti registrirano i uredno tormentirano. Za vrijeme natjecanja, kao i boravka u blizini streljačke linije obavezna je upotreba zaštitnih naočala i sredstva za zaštitu sluha.

Svaki natjecatelj će osobno odgovarati za eventualnu štetu nanesenu drugim natjecateljima, životinjama ili objektima, uzrokovanu grubom nepažnjom, i/ili nepoštivanjem sigurnosnih mjera i pravila. Sve ostale sigurnosne norme su u skladu sa Zakonom o oružju i Pravilnikom o posebnim uvjetima za proizvodnju, smještaj i promet oružja i streljiva, popravljanje i prepravljanje oružja te vođenje civilnih strelišta.

Zadnja izmjena Utorak, 17 Travanj 2018 10:01