Nova kolakcija lovačke odjeće danske tvrtke Deerhunter

Napisao  Četvrtak, 10 Kolovoz 2017 14:20

EKSKLUZIVNO IZ DALMACIJE : PRODAVAONICA DOBRE KOBI U SPLITU PUSTILA U PRODAJU NOVU KOLEKCIJU LOVAČKE ODJEĆE ZA 2017. GODINU DANSKE TVRTKE DEERHUNTER

Splitska lovačka kuća Dobra kob d.o.o. ( Klovićeva 13, Gripe ), zastupnik danskog Deerhuntera, pustila je u prodaju vrhunsku svjetsku odjeću Deerhunter ZIMA- JESEN sa potpisom danske kraljice ! 

Lovcima je na raspolaganju kompletna „lovačka garderoba „ u svim brojevima , za svaku vrstu lova i za sve vremenske prilike, od lovačkih hlača pa do jakna svih modela i veličina.

Deerhunter je glasovita danska tvrtka prepoznatljiva u Europi po visoko kvalitetnoj izvedbi odjeće , ponajviše u karakterističnim bojama modernog dizajna i sa maskirnim šarama po čemu je, pored dokazane kvalitete, prepoznatljiva i po čemu se razlikuje od ostalih. Deerhunter je danski brend!

deerhunter dobrakob01

Deerhunter je dio starog obiteljskog koncerna utemeljenog 1927. godine, kojeg je danas naslijedila četvrta generacija u kompaniji F. Engel K / S.

Deerhunter ne odijeva samo lovce , Deerhunter kroji odjeći i za lovkinje ( posebna narudžba po mjeri ), Deerhunter je jako popularan i u redovima planinara i alpinista kao i svih ljubitelja prirode i sportskih aktivnosti u prirodi.

Deerhunter dizajnira i šije u svojim salonima lovačku odjeću za lov, ali i sve druge prilike pa je tako mamac za one koji žele biti elegantni na lovačkim skupovima,balovima i drugim prigodnim svečanostima.  Zato je Deerhunter popularan i kod lovaca koji odlaze često u šetnje ...

deerhunter dobrakob04

Zbog svega što nudi i ima u svojim pogonima i na policama besmrtni Deerhunter, splitska lovačka tvrtka DOBRA KOB d. o.o. pustila je upravo u prodaju najnoviju kolekciju lovačke odjeće za 2017. godinu .

Za lovce koji se vole lijepo i kvalitetno odijevati Deerhunter je pravi izbor. Samo nazovite 021 780 357, ili se javite na meil : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dogovorite termin posjete.

Deerhunter vas neće nikad ostaviti na cjedilu , i kada su žege, i kada pada kiša i snijeg .

Neka Deerhunter bude uvijek Vaš izbor ! Po Deerhunteru ćete i Vi biti prepoznatiljvi u svojem okruženju!

Zadnja izmjena Petak, 18 Kolovoz 2017 11:51