5. Međunarodna konferencija dama lovkinja

Napisao  Petak, 28 Travanj 2017 09:52

Međunarodna konferencija dama lovkinja odžat će se 25. - 27.08.2017. u Bečej-u, Vojvodina

Organizator, Damski lovački klub iz Bečeja i ove godine organizirati će dvodnevnu 5. po redu Međunarodnu konferenciju damskih lovačkih klubova te dama lovkinja iz više zemalja Europe, a neki klubovi su članice damskog ogranka CIC-a, međunarodne organizacije za lovstvo.

Damski lovački klub iz Bečeja odmah nakon svog osnutka primljen je u članstvo domaćih lovačkih saveza (LSS i LSV) kao pridružen član, a da je potom primljen i u CIC, u njegov ogranak 'Artemis Club", koji je posvećen damama lovkinjama i damskom lovu.

konferencija dama lovkinja 1

Domaćin konferencije, Damski lovački klub iz Bečeja i predsjednica kluba Sanja Momčilović-Bognič, potrudit će se i ove godine da na jednom mjestu okupe što više predstavnica ljepšeg spola-lovkinja iz više država, kao i eminentnih domaćih i stranih lovnih stručnjaka i ljudi koji donose važne odluke u lovstvu i kinologiji općenito, a koji su prisutni u svojstvu gostiju konferencije.

konferencija dama lovkinja becej vojvodina

Prošloj konferenciji prisustvovao je i ugledni predsjednik Kinološkog saveza Egipta, gospodin Mohamed el Azahri. Sastav učesnika i gostiju dovoljno govori o značaju ove konferencije.

Facebook

Zadnja izmjena Utorak, 16 Svibanj 2017 09:40