Nova MINOX DTC 450 SLIM fotozamka

Napisao  Petak, 29 Srpanj 2016 13:43

Minox je predstavio novu fotozamku imena STC 450 SLIM.

Osim što su fotozamke popularne u osmatranju prirode i divljači u lovištima, njihova popularnost sve više raste i u privatnom sektoru. Bez obzira radilo se o osmatranju životinja u lovištu ili nadzornih kamera na privatnim posjedima, dobro kamuflirana kamera je uvijek esencijalna. Minox, Njemački vodeći proizvođač fotozamki predstavio je novu DTC 450 SLIM kameru kao potpuno diskretnog promatrača.

 

Sa svojim jedinstvenim tankim dizajnom dubina kamere je samo 2.7 centimetara, a lagano zakrivljeno kamuflažno kućište omogućuje još diskretnije osmatranje. Mihox DTC 450 kamera je neprimjetna, inteligentna i snažna. Vrlo je koristan i pouzdan alat za korištenje na mjestima gdje je nadzor bio kompliciran i težak.

Sa izvrsnom rezolucijom od 12 megapixela, nova Minox DTC 450 SLIM kamera proizvodi izrazito kvalitetne slike visoke kvalitete detalja, kontrasta te prirodnih boja. Video snimke su u HD rezoluciji duljine od 10 do 60 sekundi. Snažna infracrvena bljeskalica ima domet do 15 metara te pruža jasnu sliku čak i pri potpunome mraku.

Novi dizajn okidanja fotografije osigurava da Minox DTC 450 SLIM kamera ima potpuno nečujnoj okidanje. Zahvaljujući zakašnjenju fotografije manjem od jedne sekunde, život baterije može biti i duži od 6 mjeseci. Sve ove značajke čine kameru izvrsnim izborom za nadzor ili osmatranje divljači.

Integrirani 5 centimetarski display omogućuje zgodno i jednostavno postavljanje kamere. Svi podaci spremaju se na mikro SD karticu koja se može očitati direktno ili putem USB priključka

Pouzdana tehnologija kamere zaštićena je čvrstim i nepropusnim sintetičkim kućištem koje ju štiti od prašine, vode, hladnoće i vrućine. Također je moguće ovu kameru osigurati i od kradljivaca.

 

Za više informacija o novom Minox kameri posjetite web stranicu www.minox.com
Zadnja izmjena Srijeda, 27 Srpanj 2016 13:47