Krivolov nad divljom svinjom u blizini Virovitice

Napisao/la  Nedjelja, 20 Srpanj 2014 00:01

U petak, 11. srpnja, dojavljeno je kako su nepoznati počinitelji, u blizini Špišić Bukovice, počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji dana 9. srpnja, u lovištu „Jasenik“, vlasništvo tvrtke iz Virovitice uporabom vatrenog oružja odstrijelili divlju svinju.

U petak, 11. srpnja, dojavljeno je kako su nepoznati počinitelji, u blizini Špišić Bukovice, počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji dana 9. srpnja, u lovištu „Jasenik“, vlasništvo tvrtke iz Virovitice uporabom vatrenog oružja odstrijelili divlju svinju. Na mjestu događaja su odstranili kožu i iznutrice, dok su meso odnijeli u nepoznatom pravcu.

Zbrinjavanje ostataka divlje svinje, preuzeo je lovnik nadležnog lovoovlaštenika iz Virovitice. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.

Viroviticko-podravska.policija.hr

Zadnja izmjena Petak, 18 Srpanj 2014 13:14