Sjednica Izvršnog i Nadzornog odbora HLS-a

Napisao/la  Četvrtak, 15 Svibanj 2014 00:09

U prostorijama Hrvatskog lovačkog saveza u Nazorovoj u Zagrebu održana je u petak, 9. svibnja, 18. sjednica Izvršnog odbora. Članovi Izvršnog odbora potvrdili su termin održavanja Skupštine Hrvatskog lovačkog saveza koja će se održati u Skradinu 23. svibnja s početkom u 17 sati te usuglasili dnevni red iste.

U prostorijama Hrvatskog lovačkog saveza u Nazorovoj u Zagrebu održana je u petak, 9. svibnja, 18. sjednica Izvršnog odbora. Uz verifikaciju zapisnika s prethodne sjednice na dnevnom redu našlo se izvješće o radu Izvršnog odbora za prethodnu godinu kao i financijsko izvješće.

Članovi Izvršnog odbora potvrdili su termin održavanja Skupštine Hrvatskog lovačkog saveza koja će se održati u Skradinu 23. svibnja s početkom u 17 sati te usuglasili dnevni red iste.

Donesen je i Cjenik odstrjela divljači u državnom otvorenom lovištu III/9 „Grede-Kamare“ za lovnu 2014/2015. godinu koji je ostao na razini prošle godine. Raspravljena je i problematika različitosti provedbe Zakona o oružju na prostoru RH, a koji bi trebao biti jedinstven i s tim u vezi nelogičnosti i neprovedivosti u praksi  pojedinih članaka a s čime se suočava sve više članova. S tim u vezi poduzete su određene radnje kako bi se lovci zaštitili, a najavljene su i nove.

Istog dana održana je i sjednica Nadzornog odbora pod predsjedavanje Mile Ugarkovića na kojoj su članovi detaljno pregledali i prošli financijske rezultate i planove kao i aktivnosti Hrvatskog lovačkog saveza.

HLS
Zadnja izmjena Četvrtak, 15 Svibanj 2014 01:03