Karlovački vatrogasci pomažu svom starom znancu - dabru

Napisao/la  Srijeda, 09 Travanj 2014 12:58

dabar-koranaSvom starom znancu, dabru s koranske turbine, karlovački vatrogasci ponovo su omogućili kontakt sa svijetom. Naime, napravili su mu novi „most“ budući da je stari – pojeo! Nije to prvi put da mu se gradi most, vatrogasci su mu već bili napravili zaštitni mostić koji je on izgrizao pa kasnije, kada je razina vode opala, više nije mogao „u bijeli svijet“. Trojica vatrogasaca, u 25 minuta, „smontirali“ su most dabru, ali, obzirom na prijašnja iskustva, nisu sigurni da će ovaj dugo potrajati. 

spasavanje dabra3

Svom starom znancu, dabru s koranske turbine, karlovački vatrogasci ponovo su omogućili kontakt sa svijetom. Naime, napravili su mu novi „most“ budući da je stari – pojeo!

Nije to prvi put da mu se gradi most, vatrogasci su mu već bili napravili zaštitni mostić koji je on izgrizao pa kasnije, kada je razina vode opala, više nije mogao „u bijeli svijet“ .

Trojica vatrogasaca, u 25 minuta, „smontirali“ su most dabru, ali, obzirom na prijašnja iskustva, nisu sigurni da će ovaj dugo potrajati. Razmatrano je i micanje rešetka i gradnja otvora ali izgledno je da će se tu nakupljati smeće pa se od toga odustalo. No, kako centrala više ne radi, razmišlja se o nekom trajnijem riješenju.

KaPortal, 01.04.