Sastanak predstavnika PU Varaždinske i predstavnika članica LS Varaždinske županije

Napisao/la  Srijeda, 02 Travanj 2014 13:12

PUVarazdinska-lovciU petak, 21. ožujka, u prostorijama lovišta Zelendvor održan je zajednički sastanak predstavnika Policijske uprave Varaždinske i predstavnika svih 37 lovnih udruga, članica Lovačkog saveza Varaždinske županije. Na sastanku se raspravljalo o problemima protuzakonitog lova, prometnih nesreća u kojima sudjeluje divljač, lovu uz državnu granicu i posjedovanju ilegalnog oružja. Ujedno je skrenuta pozornost na potrebu poduzimanja preventivnih mjera u cilju sprječavanja takvih pojava. Predstavnici lovnih udruga su također tom prilikom upoznati sa nacionalnim preventivnim projektom „Manje oružja – manje tragedija“.

 PUVarazdinska-lovci

U petak, 21. ožujka, u prostorijama lovišta Zelendvor održan je zajednički sastanak predstavnika Policijske uprave Varaždinske i predstavnika svih 37 lovnih udruga, članica Lovačkog saveza Varaždinske županije.

Na sastanku se raspravljalo o problemima protuzakonitog lova, prometnih nesreća u kojima sudjeluje divljač, lovu uz državnu granicu i posjedovanju ilegalnog oružja. Ujedno je skrenuta pozornost na potrebu poduzimanja preventivnih mjera u cilju sprječavanja takvih pojava. Predstavnici lovnih udruga su također tom prilikom upoznati sa nacionalnim preventivnim projektom „Manje oružja – manje tragedija“.

Svim članovima su podijeljeni promotivni plakati i dogovorena je suradnja, čime je Lovački savez Varaždinske županije postao partner u realizaciji ovog projekta, a sve u cilju poticanja građana da bez straha od ikakve sankcije riješe se oružja koje ilegalno posjeduju, te tako smanje mogućnost ozljeda i tragičnih događaja.

Varaždinska policija, 25.03.
Zadnja izmjena Utorak, 01 Travanj 2014 23:29