Bizarnost iz Francuske: jelen zapeo na krovu garaže

Napisao/la  Petak, 08 Studeni 2013 07:56

jelen-na-krovuVerneuil-sur-Indre- stanovnici omanjeg gradića iznenadili su se kada su na krovu jedne zgrade ugledali - jelena!

Pretpostavlja se da je doskočio iz susjednog vrta i odsklizao se do ruba krova. Budući da je padala kiša, više se nije mogao uspeti po klizavom krovu već je ostao zaglavljen. Spasiocima je trebalo tri sata da mu omoguće bijeg u slobodu. Na dio krova stavili su ceradu po kojoj se jelen mogao uspeti nazad na vrh krova i zatim skočiti u vrt iz kojeg je došao.

Verneuil-sur-Indre- stanovnici omanjeg gradića iznenadili su se kada su na krovu jedne zgrade ugledali - jelena!

Pretpostavlja se da je na krov doskočio iz susjednog vrta i odsklizao se do ruba. Budući da je padala kiša, više se nije mogao uspeti nazad na vrh već je ostao zaglavljen. Spasiocima je trebalo tri sata da mu omoguće bijeg u slobodu: na dio krova stavili su ceradu po kojoj se jelen vratio nazad na vrh krova i zatim skočio u vrt iz kojeg je došao.

Jelen pripada istočnoazijskoj vrsti i nije autohtona vrsta Europe već je donešen u francuske parkove kao atrakcija da bi se zatim sam razmnožio i proširio van granica parkova.

O akciji spašavanje pogledajte u prilogu:

Lovac.info, prema The Huffington Post UK
Zadnja izmjena Petak, 15 Studeni 2013 01:17