Novosti iz Browninga - HELL’S CANYON asortiman odjeće

Napisao/la  Srijeda, 16 Listopad 2013 14:39

browning-hellscanyon-13Uronite u dubinu prirode, priđite divljači i pritom ostanite nečujni, nevidljivi i bez mirisa, sve zahvaljujući novom asortimanu HELL’S CANYON iz Browninga, posebno dizajnirano za lov divljači. Troslojni membranski elastičan materijal, super tih, prozračan, otporan na vjetar i vodu. OdorSmart tehnologija smanjuje mirise pomoću iona srebra, a udobnost i praktičnost asortimana su provjereni i dizajnirani od strane profesionalnih lovaca kako bi služila lovcima cijelog svijeta.

browning-hellscanyon-13

Uronite u dubinu prirode, priđite divljači i pritom ostanite nečujni, nevidljivi i bez mirisa, sve zahvaljujući novom asortimanu HELL’S CANYON iz Browninga, posebno dizajniranom za lov divljači.

Troslojni membranski elastičan materijal, super tih, prozračan, otporan na vjetar i vodu. OdorSmart tehnologija smanjuje mirise pomoću iona srebra, a udobnost i praktičnost asortimana su provjereni i dizajnirani od strane profesionalnih lovaca kako bi služila lovcima cijelog svijeta.

Od glave do pete : jakne, hlače, rukavice i kape sve to možete nači u asortimanu HELL’S CANYON koji vam pruža najbolju moguću priliku za što uspješniji lov.

browning-hellscanyon-jakna-13

Priroda vas impresionira? Sad je vaš red da iznenadite prirodu sa HELL’S CANYON odjećom.

Dobra vam kob!

Browning tim

 

Za ostale informacije o BROWNING proizvodima potražite u DETONEX trgovini.

LOVAC.info

 

Zadnja izmjena Srijeda, 16 Listopad 2013 14:45