Znate onaj čudni trenutak kad dođete doma s posla, a medvjed vam spava u podrumu

Napisao  Četvrtak, 15 Prosinac 2011 22:32
medo_15122011_scrNBC.jpgU SRIJEDU poslijepodne bilo je veoma uzbudljivo u  Madison Trailu u Hopatchongu, pogotovo majstoru za kabelske koji je ušetao u podrum kuće u kojoj je spavao - medvjed. Lokalne vijesti su snimile akciju prenošenja uspavanog medvjeda u zaštitna kola, a otkud medvjed u ovom dijelu New Jerseyja - nikome nije jasno. 

Američki mediji javljaju da je medo od oko 250 kg uočen kako luta tim područjem ranije poslijepodne...

U SRIJEDU poslijepodne bilo je veoma uzbudljivo u  Madison Trailu u Hopatchongu, pogotovo majstoru za kabelske koji je ušetao u podrum kuće u kojoj je spavao - medvjed. Lokalne vijesti su snimile akciju prenošenja uspavanog medvjeda u zaštitna kola, a otkud medvjed u ovom dijelu New Jerseyja - nikome nije jasno.

medo_15122011_scrNBC.jpg


Američki mediji javljaju da je medo od oko 250 kg uočen kako luta tim područjem ranije poslijepodne. Valjda se umorio pa je odlučio prileći, našao je udoban podrum i odrijemao. Majstor je bio naručen na popravke kabelske u tu kuću, no "domaćin" ga je nemalo iznenadio. Pribrani majstor je nazvao djelatnike "Lova i ribolova", a uspavani medo se u međuvremenu probudio i odlučio nastaviti šetnju. Uskoro su ga locirali i pratili dok sredstvo za uspavljivanje nije počelo djelovati, te mu sad traže dom. U ovoj akciji niti jedan čovjek ni medvjed nije ozlijeđen.

 

 

Foto: Ilustracija

Izvor: index.hr | Piše: A.B.| 15. 12. 2011



Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58