Aktivnosti LD 'Šljuka' na uređenju lovačke kuće

Napisao  Subota, 06 Kolovoz 2011 20:24

ld_sljuka_popovaca_lovacka-kuca2a.jpgČlanovi Lovačkog društva "Šljuka" Popovača ovih su dana postavljali novo krovište na rekonstruiranom dijelu svoje Lovačke kuće u Moslavačkoj Slatini.

Na tom dijelu objekta popovački su lovci sada završili vanjske radove, a dalje će, u skladu s financijskim mogućnostima, uređivati unutrašnjost kuće- dvoranu za svečanosti za stotinjak osoba, sanitarni čvor te kuhinju.

Članovi "Šljuke" nadaju se da će im u realizaciji tih planova pomoći Općina Popovača....

Članovi Lovačkog društva "Šljuka" Popovača ovih su dana postavljali novo krovište na rekonstruiranom dijelu svoje Lovačke kuće u Moslavačkoj Slatini. Na tom dijelu objekta popovački su lovci sada završili vanjske radove, a dalje će, u skladu s financijskim mogućnostima, uređivati unutrašnjost kuće- dvoranu za svečanosti za stotinjak osoba, sanitarni čvor te kuhinju.

Članovi "Šljuke" nadaju se da će im u realizaciji tih planova pomoći Općina Popovača.

"Svaki novi građevinski zahvat kojeg uspijemo napraviti predstavlja jedan značajan korak naprijed u ostvarenju našeg cilja, a to je dobiti jedan reprezentativan objekt za rekreaciju i druženje u ugodnom ambijentu prirode.

Zasigurno da će konačno uređenje Lovačke kuće u Moslavačkoj Slatini značiti i jedan važan iskorak u pogledu razvoja lovnog turizma na ovom području"- poručuju popovački lovci.ld_sljuka_popovaca_lovacka-kuca1.jpgld_sljuka_popovaca_lovacka-kuca2.jpg

Izvor: www.popovaca.hr | Petak, 29 Srpanj 2011
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58