LOVAČKO UČILIŠTE „HUBERT" ŠKOLOVALO PRVE OCJENJIVAČE TROFEJA

Napisao  Subota, 09 Listopad 2010 05:14
osposobljavanje_za_ocjenjevace_trofeja_uciliste_hubert_gama_lov_240.jpg

OGULIN - U  državnom lovištu „ Gama lov"  kod Ogulina  splitsko Pučko otvoreno učilište „Sv. Hubert" sa uspjehom  je educiralo  novu generaciju lovaca za ocjenjivače lovačkih trofeja. 

Za stjecanje znanja u ocjeni trofeja divljači prijavili su se lovci, posebno ugledni inženjeri lovstva i zaštite prirode, ali i diplomirani inženjeri šumarstva, gotovo iz cijele Hrvatske....

OGULIN - U  državnom lovištu „ Gama lov"  kod Ogulina  splitsko Pučko otvoreno učilište „Sv. Hubert" sa uspjehom  je educiralo  novu generaciju lovaca za ocjenjivače lovačkih trofeja. Za stjecanje znanja u ocjeni trofeja divljači prijavili su se lovci, posebno ugledni inženjeri lovstva i zaštite prirode, ali i diplomirani inženjeri šumarstva, gotovo iz cijele Hrvatske.

osposobljavanje_za_ocjenjevace_trofeja_uciliste_hubert_gama_lov_54.jpgOcjenjivači trofeji  stekli su usmeno stručno znanje iz lovačkog udžbenika uglednog lovca i lovnog meštra ing. Alojzija Frkovića u izdanju Hrvatskog lovačkog saveza, te putem izvrsnog  stručnog predavanja Radoslava Bekavca i drugih. Praktični dio obuke obavilo je povjerenstvo na čelu sa istaknutim lovnim stručnjakom Radoslavom Bekavcem. Svu  logističku potporu  ovom tečaju dao je i sa uspjehom odradio upravitelj „Gama lova"  Miroslav Vlašić. Ocjenjivačima trofeja bila je na raspolaganju vrijedna  zbirka lovačkih trofeja, posebno trofeja krupne divljači  iz  „Gama lova",  ali  i  ostali sadržaji iz toga reprezentativnog državnoglovišta.

osposobljavanje_za_ocjenjevace_trofeja_uciliste_hubert_gama_lov_5402.jpg
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58