ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA U L.U. „FAZAN" Tomašica

Napisao  Srijeda, 21 Travanj 2010 04:27

 

skupstina-fazan-tomasica_120.jpg

U nedjelju 18. travnja održana je redovna godišnja Skupština lovačke udruge „Fazan"  Tomašica u prostoru lovačkog doma koju je vodio predsjednik udruge g. Zdenko Dmejhal.

Skupština je započela u 9.00 sati i prema očekivanjima trajala je nešto duže od uobičajenog obzirom da je protekle godine izabrano novo rukovodstvo udruge koje je svojim detaljnim izvještajima odgovaralo na sva brojna pitanja i razrješavalo nedoumice pojedinih članova koji su pokušali ukazati na nepravilnosti u radu udruge iako se na kraju ispostavilo da je velika većina istih neutemeljena i s ciljem narušavanja povjerenja rukovodstvu što je podiglo napetost tijeka Skupštine...


U nedjelju 18. travnja održana je redovna godišnja Skupština lovačke udruge „Fazan"  Tomašica u prostoru lovačkog doma koju je vodio predsjednik udruge g. Zdenko Dmejhal.

Skupština je započela u 9.00 sati i prema očekivanjima trajala je nešto duže od uobičajenog obzirom da je protekle godine izabrano novo rukovodstvo udruge koje je svojim detaljnim izvještajima odgovaralo na sva brojna pitanja i razrješavalo nedoumice pojedinih članova koji su pokušali ukazati na nepravilnosti u radu udruge iako se na kraju ispostavilo da je velika većina istih neutemeljena i s ciljem narušavanja povjerenja rukovodstvu što je podiglo napetost tijeka Skupštine.

skupstina-fazan-tomasica_540.jpg
Detalj sa Skupštine

 

Žustro se raspravljalo o brojnim temama, a najviše vremena posvetilo se planu gospodarenja lovištem naredne lovne godine i analizi rada udruge protekle godine te se na kraju ipak zaključilo, po mišljenju većeg dijela članova, kako l.u. „Fazan" Tomašica djeluje dobro i ide u pravom smjeru, a iskustvo i ljubav starijih lovaca prema lovu i angažman mladih članova udruge trebali bi rezultirati dugogodišnjim uspješnim djelovanjem udruge.

Nakon skupštine, bio je poslužen ručak, nezaobilazni lovački paprikaš, i uz dobru kapljicu, lovci su se zadržali u prijateljskoj atmosferi do kasnih poslijepodnevnih sati. 
 

Dalibor Dmejhal

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58