Bolja vremena za L.U. „Fazan“ – Tomašica

Napisao  Ponedjeljak, 08 Veljača 2010 00:33

lovacki-dom-fazan-tomasica-m.jpg Lovačka udruga „Fazan“ – Tomašica trenutno okuplja 48 članova i već dugi niz godina uspješno provodi svoje obaveze propisane lovnogospodarskom osnovom.

Iako se broj članova udruge iz godine u godinu povećava, stječe se dojam da se ipak nije dovoljno ulagalo u infrastrukturu koja je u vlasništvu udruge, što se može lako zaključiti ukoliko se u obzir uzme činjenica da se u proteklih godinu dana na lovačkom domu udruge i njegovoj okolini napravilo više nego u posljednjih desetak godina...

Lovačka udruga „Fazan“ – Tomašica trenutno okuplja 48 članova i već dugi niz godina uspješno provodi svoje obaveze propisane lovnogospodarskom osnovom. Iako se broj članova udruge iz godine u godinu povećava, stječe se dojam da se ipak nije dovoljno ulagalo u infrastrukturu koja je u vlasništvu udruge, što se može lako zaključiti ukoliko se u obzir uzme činjenica da se u proteklih godinu dana na lovačkom domu udruge i njegovoj okolini napravilo više nego u posljednjih desetak godina.

Naime do promjene je došlo u travnju protekle godine kada je nakon dugi niz godina izabrano novo rukovodstvo na čelu s novim mlađim predsjednikom Zdenkom Dmejhalom, tajnikom Ivicom Bakarićem, lovnikom Zdenkom Kožuharom i njegovim zamjenikom Sinišom Sedlačekom te svakako treba spomenuti angažman novog domara Tomislava Mihatovića.

lovacki-dom-fazan-tomasica.jpg

 

Kako je već spomenuto, u proteklih godinu dana, proširena je sala doma, napravljena prostorija za guljenje divljači, sagrađena pečenjara, napravljen je asfaltirani prilaz domu, a u planu su i brojni drugi pothvati za koje se ne sumnja da će novoizabrano rukovodstvo iz planova provesti u djelo.

 

Autor: D.D.

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58