LD Srndać izgradilo novu čeku

Napisao  Nedjelja, 11 Listopad 2009 11:53
ceka-makro.jpgLovci lovne jedinice Hreljin na svojoj su radnoj površini na predjelu Visuće na temeljima stare,srušene izgradili novu, modernu čeku u potpunosti izgrađenu od prirodnih materijala . Za veliku većinu utrošenog materijala lovci su se potrudili da uđe donacijama i sponzorstvima ne opterečujući blagajnu društva.

Prema planu i odluci Izvršnog odbora Lovačkog društva “Srndać“ Hreljin koje je zakupnik lovišta br.VIII/126 Hreljin a vezano za ostvarenje svih akcija i mjera vezanih uz provođenje lovno gospodarske obaveza lovci su podjeljeni u Lovne jedinice ,radno lovne skupine.

Volja i entuzijazam kojom se pristupa zadacima ,bez obzira na ostvarenje bodova koji se “zarađuju“ na akcijama i obavezni su ostvarenja prava lova ,manifestira se osim održavanja postojećih lovno gospodarskih objekata i izgradnja novih.

Tako su lovci lovne jedinice Hreljin na svojoj radnoj površini na predjelu Visuće na temeljima stare,srušene izgradili novu, modernu čeku u potpunosti izgrađenu od prirodnih materijala .Za veliku većinu utrošenog materijala lovci su se potrudili da uđe donacijama i sponzorstvima ne opterečujući blagajnu društva.

Dana O4.10.2009. prema planu lova lovne su jedinice tradicionalno otvorile lov na sitnu i nezaštićenu divljač također na svojim zadanim radnim površinama , a taj se lov smatra više revijalnim druženjima na kojima se rezimiraju izvršeni i eventualni niezvršeni zadaci.

Lovna jedinica Hreljin je lov otvorila na predjelu Dolčić kojom su prilikom odstreljena tri kljuna Šojke , a nakon dva pogona lovci su se tradicionalno počastili punim kotlićem, čašicom i razgovorom do kasnih popodnevnih sati.

 

ceka-cijela.jpg

 

 
podjelahrane.jpg
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58