Održana redovna izvještajna skupština Lovačkog društva „Klek“

Napisao  Subota, 19 Rujan 2009 10:17

U petak 18. rujna u prostorijama Obrtničke i tehničke škole Ogulin održana je redovna godišnja izborna skupština Lovačkog društva „Klek“.

Skupštinu je otvorio predsjednik Društva Milan Poljak pozdravivši sve prisutne članove i goste, od kojih su bili: Branimir Škrtić – potpredsjednik Lovačkog društva Karlovačke županije, Musulin Damir – državni inspektor za lovstvo, Milanović Milan – lovište Dobra,   Rupšić Milan – LD „Vepar“ Josipdol, Milan Sabljak – član Gradskog vijeća Grada Ogulina i član izvršnog odbora LD Klek, te ostali gosti...

U petak 18. rujna u prostorijama Obrtničke i tehničke škole Ogulin održana je redovna godišnja izborna skupština Lovačkog društva „Klek“.

Skupštinu je otvorio predsjednik Društva Milan Poljak pozdravivši sve prisutne članove i goste, od kojih su bili: Branimir Škrtić – potpredsjednik Lovačkog društva Karlovačke županije, Musulin Damir – državni inspektor za lovstvo, Milanović Milan – lovište Dobra,   Rupšić Milan – LD „Vepar“ Josipdol, Milan Sabljak – član Gradskog vijeća Grada Ogulina i član izvršnog odbora LD Klek, te ostali gosti.

ld_klek_akt.jpg

Na skupštini je prisustvovalo 38 od 43 člana. Usvojen je zapisnik s prethodne Skupštine, koja je ujedno bila i izborna. Predsjednik Milan Sabljak podnio je izvješče o radu Društva. Lovnik Anton Džankić podnio je izvješće o lovnim aktivnostima u Društvu i planu odstrela divljači za iduću godinu. Izvješće je podnio i stegovni sud, napomenuvši da prošle godine nisu imali posla, te nadzorni odbor Društva. Tajnik Ivan Bertović podnio je izvješće o financijskom poslovanju i financijski plan za iduću godinu. Donesen je plan rada za iduću godinu, kao i plan lovidbe. Sve točke dnevnog reda izglasane su jednoglasno, a lovci su nakon formalnog djela druženje uz lovački domjenak nastavili u lovačkoj kući „Barutana“ u Žegaru.

 

ld_klek5.jpg

ld_klek2.jpg

ld_klek4.jpg
 
 

 

 

Izvor: ogulin-info.com Subota, 19 Rujan 2009 10:27 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58