U PRODAJI EXTRA LINIJA LOVAČKOG PEGORARO STRELJIVA ZA LOV PREPELICE

Napisao  Četvrtak, 02 Kolovoz 2012 09:37
PEGORARO STRELJIVA ZA LOV PREPELICE PEGORARO STRELJIVA ZA LOV PREPELICE

Lovačko tržište: U PRODAJI EXTRA LINIJA LOVAČKOG PEGORARO STRELJIVA ZA LOV PREPELICE

 

Lovačko trzište: U PRODAJI EXTRA LINIJA LOVAČKOG PEGORARO STRELJIVA ZA LOV PREPELICE

Prvi i jedini hrvatski predstavnik PEGORARO lovačkog streljiva za lov prepelica ( Coturnix coturnix ) AGROTEHNIKA iz Žminja, kao i zastupnik za Dalmaciju, splitska lovačka kuća DOBRA KOB na Škrapama, u povodu početka lova na  najsitniju poljsku koku , pustili su u prodaju EXTRA liniju lovačkog streljiva tog čuvenog talijanskog proizvođača.

Riječ je, naime, o 32 gramskom streljivu za lov prepelice , gramaže sačme od 1, 5 do 1, 7 mm, koja postiže brzinu od 408 metara u sekundi na ustima cijevi lovačke puške.
Kako nam veli zastupnik Darijo Tijan  kvaliteta PEGORARA garantira ujednačenost posipa sačme  na 40 metara, veliku brzinu ravnu „udaru groma“ i mali, neznatni povratni udarac u rame nakon ispaljenog hica!
Talijansku tvrtku PEGORARO SPORT SRL osnovao je 1970. godine Cesare Pegoraro, otac najkvalitetnijeg sačmenog metka za lov sitne pernate divljači u ovom dijelu Europe. Njegovim stopama pošli su i sinovi, pravi meštri u  proizvodnji sačmenog streljiva po starim metodama, kakve još jedino čuvaju nasljednici velikih izumitelja na ovom polju.

Posip sačme u lovu na prepelice je idealan , dovoljno je da pućpurku dohvate 2 do 3 zrna sačme i već  pada na zemlju.
Mnogi  splitski lovci koji već sezonama koriste PEGORARO metak u lovu na atraktivne šumske šljuke ( Scolopax rusticola) i druge ptice  bez zadrške tvrde da je PEGORARO pravo lovačko otkriće.
Meštri lova zdužno ga preporučuju svim lovcima koji   drže da su etički lovci i da imaju savršen refleks.
Jer, PEGORARO metak ne treba pretjecanja. Sve je završen čin čim lovac postavi pušku u rame i nanišani !
Putem svojih talijanskih prijatelja, lovaca sportaša koji su u posjetu prepeličjim lovištima u Bosni i Hercegovini i Vojvodini, lovci iz ovih lovnih destinacija veoma su zainteresirani da  mogu pucati i koristiti PEGORARO metak .
U njihovim lovištima, doduše, još nema kvalitetnog PEGORARO streljiva, ali su u doticaju sa talijanskim lovcima doznali sve osobine  toga izvanredno kvalitetnog streljiva.

pointer-lov-prepelica


Strastveni lovci na prepelice iz BIH i Vojvodine hoće ubuduće loviti prepelice isključivo sa PEGORARO metkom malog , ali učinkovitog  promjera sačme.
Uporaba PEGORARA  u lovačkim redovima se provlači  kao svojevrsna lovačka groznica, prenosi se gotovo nesvjesno , legendarno s lovca na lovca , jer je PEGORARO doista jedan i jedinstven. Pravi metak za etičkog lovca  koji ne zna što je duplet u lovu na prepelice.
Jer, PEGORARO obara već  iz prve cijevi !
PEGORARO  lovačko streljivo za hrvatsko lovačko tržište zastupaju AGROTEHNIKA iz Žminja, a za Dalmaciju lovačka kuća DOBRA KOB  d.o.o. na splitskom  gradskom predjelu Škrape.

Zadnja izmjena Nedjelja, 27 Prosinac 2015 23:14
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023