NJEMAČKI MEINDL UŠAO NA VELIKA VRATA U SPECIJALIZIRANU PRODAVAONICU LOVAČKE OPREME DOBRA KOB d.o.o.U SPLITU

Napisao  Srijeda, 23 Rujan 2015 01:20

Na lovačko tržište Dalmacije, sa više od 12.000 organiziranih lovaca, dopremljena je nova pošiljka prokušane njemačke Meindl obuče i čarapa „ispod čekića“ iz te glasovite tvornice u mjestu Kirchaschoring pod Alpama.

Lovačka tvrtka  Dobra kob d.o.o. iz Splita , Klovićeva 13.  postigla je dogovor sa kompanijom Meindl, o uvozu obuče za lov i planinarenje  čime je obogatila dalmatinsko tržište sa  novim svjetskim brendom .

Proizvodnja  Meindla zasniva se na „postolarskoj „ tradiciji staroj više od 300 godina . Naime, vidoviti meštar Petrus Meindl još je 1683.  godine udario temelje proizvodnji čizama i  obuče za lov u ovom dijelu Europe.

  • Meindl obuča visoke je kvalitete , nepropusna je, bez obzira na vrijeme i vremenske prilike, lagana, prilagodljiva svakoj nozi.
  • Meindl obuča, vele prokušani lovci, zlata vrijedi,  jer  je besmrtna !
  • Meindl cipele, čizme i lovačke gojzerice izrađuju se od najkalitetnijeg materijala . Tijekom decenija proizvodnja se usavršavala , dopunjavala i prilagođavala ukusu lovaca na tehnologiji vrhunskih inovacija  poput Gore–texa i Vibrama.

Zajedno sa MEINDL obučom DOBRA KOB nudi prvi put na širem splitskom tržištu MEINDL čarape koje su tako  skrojene  da anatomski efektno  prijanjaju na svaku ( lovačku )  nogu.

Uz MEINDL obuču  probirljivim lovcima, koji vode brigu o svojoj obuči i izgledu , ponuđena  su  odlična sredstva za održavanje i čišćenje lovačke obuče MEINDL.

DOBRA KOB  d.o.o. EKSKLUZIVNO JOŠ NUDI:

  • Lovačku obuču  talijanskog ZAMBERLANA
  • Streljivo čuvenog talijanskog proizvođača PEGORARO
  • Maskirne lovačke hlače, ruksake,  HILLMAN
  • Beretti beeperi za lov šljuke
Na 12.000 dalmatinskih lovaca misli, za dobar i učinkovit lov i boravak u lovištu :
DOBRA KOB d.o.o., SPLIT, KLOVIĆEVA 13.,
KONTAKT : 021 780 357, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 28 Rujan 2015 19:54