U Splitu otvorena kuća europske lovačke mode i opreme za lov

Napisao  Petak, 12 Studeni 2010 04:38

Smotromlovačke mode i opreme za lov svjetskih proizvođača u Splitu, na predjelu Škrapa, otvorena je europska kuća  lovačkim potrepštinama Dobra kob d.o.o., jedina takve vrste u ovom dijelu Hrvatske.

Na svečanosti je, pred oko 150 lovaca, predstavnika svih lovačkih udruga Splitsko-dalmatinske županije i državnih vlasti, novi, moderni lovački hram, presijecanjem vrpce, otvorio Mate  Rađa, zastupnik više od 6000 lovaca Županije u Hrvatskom lovačkom savezu.

Pored lovaca i prijatelja lovstva i prirode, svečanosti je nazočio splitsko-dalmatinski dožupan Visko Haladić i dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Mladen Balić sa suradnicima.

U modernom lovačkom hramu lovci mogu pribaviti sve što im treba, od lovačke odjeće i obuće, sve do opreme za svoje ljubimce. To je , zapravo, u špici njihovog zanimanja, od čuvene Berete i Browninga , do Riserve, Zanaka, Ballena i sličnih lovcima već  znanih proizvođača .

Lovci sa otoka imati će posebnu privilegiju, a ta je da će im se organizirati prijevoz s trajekta do prodavaonice, premda je Dobra kob d.o.o. udaljena od središta Splita samo 15-tak  minuta.

Blagoslov je udijelio don Jozo Varvodić, inače i sam ljubitelj prirode i lova.

Predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Đuro Dečak čestitao je mladim poduzetnima i darovao im najnoviji grb Hrvatskog lovačkog saveza.
trgovina_lovci7-101110_portal-540.jpgtrgovina_lovci1-101110_portal-540.jpgtrgovina_lovci4-101110_portal-540.jpg

Zadnja izmjena Nedjelja, 27 Prosinac 2015 13:50